Ελλάδα

Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής Αθηνών κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο καθηγητής Πέτρος Σφηκάκης

Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής Αθηνών κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο καθηγητής Πέτρος Σφηκάκης
Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής Αθηνών κορωνοϊός: «Την Τετάρτη εμφάνισα κακουχία και πυρετό που έφτασε το 37, δεν πήγα στην εργασία μου", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σφηκάκης.

Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής Αθηνών κορωνοϊός: Θετικός στον ιό βρέθηκε και ο πρόεδρος τη Ιατρικής Σχολής Αθηνών καθηγητής Πέτρος Σφηκάκης, ο οποίος μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Την Τετάρτη εμφάνισα κακουχία και πυρετό που έφτασε το 37. Ως γιατρός αλλά και εφαρμόζοντας τις οδηγίες τις οποίες τόσες ημέρες δίνουν οι ειδικοί σκέφθηκα τον κορωνοϊό και δεν πήγα στην εργασία μου, δηλαδή στο Λαϊκό νοσοκομείο».

Ο κ. Σφηκάκης είχε τα ίδια συμπτώματα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και το τεστ που είχε ήδη πραγματοποιήσει για τον κορωνοϊό βρέθηκε θετικό

«Νόσησα ελαφρά. Ακολούθησα τις οδηγίες των ειδικών και όσον αφορά τη διερεύνηση του κορονοϊού. Σήμερα Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα και προτίθεμαι να παραμείνω στο σπίτι μου όσο χρειαστεί για να μην είμαι μεταδοτικός για τους άλλους. Στόχος μου είναι προστατεύσω τους γύρω μου. Μένουμε σπίτι λοιπόν» καταλήγει ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής που μίλησε αποκλειστικά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments