Πολιτική

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγός του Στέλιου Πέτσα

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγός του Στέλιου Πέτσα
Κορωνοϊός: "Θύμα" του κορωνοϊού έπεσε και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Κορωνοϊός: Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, o Στέλιος Πέτσας γνωστοποίησε πως η σύζυγός του είναι θετική στον κορωνοϊό.

“Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορωνοϊό (COVID-19)”, λέει αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνεχίζει: “Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη προ ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια. #Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.

Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας”.

Η ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Πέτσας:

Υπενθυμίζεται, πως το απόγευμα της Παρασκευής ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας πως πλέον η Ελλάδα μετρά 190 επιβεβαιωμένα κρούσματα εκ των οποίων τα πέντε σε σοβαρή κατάσταση. «Σας ανακοινώνουμε ένα συνολικό αριθμό 190 κρουσμάτων, 36 από τα οποία είναι υπό διερεύνηση. Έντεκα κρούσματα δεν έχουν σύνδεση, εννέα εκ των οποίων βρίσκονται στο νομό Αττικής, πέντε νοσούν σοβαρά και είναι διασωληνωμένοι. Μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν 2.700 έλεγχοι. 47 ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται», ανέφερε ο λοιμοξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments