Διεθνή

Θρήνος για πασίγνωστο αθλητή από τον κορονοϊό

Θρήνος για πασίγνωστο αθλητή από τον κορονοϊό
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του γνωστού αθλητή.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Conor McGregor. Ο κορονοϊός “λύγισε” τον Ιρλανδό μαχητή. Το συγκινησιακά φορτισμένο ποστάρισμα του στα social media. Ο διάσημος μαχητής του UFC Conor McGregor, θρηνεί το χαμό της αγαπημένης θείας του (αδελφή της μητέρας του). Με ποστάρισμα του στα social media ο Ιρλανδός μίλησε για το θάνατο της Anne Moore και στη συνέχεια άρχισε να… βρίζει τη φονική πανδημία.

Να αναφέρουμε ότι η Anne Moore έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (13.03.2020) μερικά λεπτά πριν από την live εμφάνιση του Conor McGregor σε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ εξαιτίας της απώλειας. Πήρα την οικογένεια μου μαζί στο στούντιο. Καθόμουν στην καρέκλα, λίγο πριν βγω στον “αέρα” σε πρωινό τοκ-σόου, όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα που με ενημέρωσε ότι η αγαπητή μου θεία Anne είχε πεθάνει. Η καημένη, η μικρή αγαπημένη μου θειούλα. Η αδερφή της μάνας μου. Αυτός ο γαμ….ς ιός. Τι στο δ… συμβαίνει”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο ποστάρισμα του ο McGregor.

Σημειώνεται πως το υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας την Τετάρτη 11 Μαρτίου ανακοίνωσε τον πρώτο θάνατο από τον νέο κορονοϊό στη χώρα και στο νησί γενικότερα, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν αναφερθεί θάνατοι ούτε στη Βόρεια Ιρλανδία. Δεν δόθηκαν περισσότερες διευκρινίσεις για την ηλικία ή τη φυσική κατάσταση του ανθρώπου που ασθένησε και υπέκυψε στον ιό. «Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού αυτού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αρχίατρος Δρ. Τόνι Χόλομαν. Στην Ιρλανδία έχουν εντοπιστεί 34 κρούσματα του Covid-19, με βάση τον πιο πρόσφατο απολογισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments