Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης twitter: “Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό – Μένουμε μέσα”

Κυριάκος Μητσοτάκης twitter: “Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό – Μένουμε μέσα”
Κυριάκος Μητσοτάκης twitter: Μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού απέστειλε στους Έλληνες πολίτες ο πρωθυπουργός ζητώντας τους να παραμείνουν στα σπίτια τους προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Κυριάκος Μητσοτάκης twitter: «Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ανάρτηση συνοδεύει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος παροτρύνει τους πολίτες και κυρίως τις γιαγιάδες και τους παππούδες να μείνουν σπίτι.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Νέο σποτ με οδηγίες προφύλαξης έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Πρωταγωνιστής του διαφημιστικού είναι ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, Σπύρος Παπαδόπουλος, που καλεί τον κόσμο να μείνει σπίτι του, να αποφεύγει τις συναθροίσεις, καθώς και τις γιαγιάδες και τους παππούδες να αποφεύγουν να κρατήσουν στο σπίτι τους τα εγγόνια τους και όσους έχουν συμπτώματα να επικοινωνούν με τον γιατρό τους για οδηγίες.

«Όχι όχι μην επιμένεις εγώ θα μείνω μέσα, Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ μένω μέσα. Παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά, κλείνουμε τη πόρτα τον κoρωνοϊο και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και κυρίως εσείς γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε προσεκτικά τι θα σας πω:

  • όχι κοινωνικότητες δεξιά αριστερά, συναθροίσεις, ασπασμοί, δουλειές, με ευλαβική προσοχή
  • όχι babysitting στα εγγόνια , θα πείτε τώρα πως αυτό είναι δύσκολο αλλά όμως πρέπει να γίνει
  • στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετού μένουμε σπίτι και παίρνουμε τηλέφωνο αμέσως τον γιατρό μας

Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγειά μας. Εγώ σας τα είπα και νίπτω τας χείρας μου… πολύ σχολαστικά», καταλήγει το σποτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments