Lifestyle

Κρυσταλλία: Το come back που όλοι περιμέναμε

Κρυσταλλία: Το come back που όλοι περιμέναμε
Κρυσταλλία: Ένας πολύ καλός λόγος να παρακολουθήσουμε το Just the 2 of us.

Κρυσταλλία: Θεωρείται από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια της γενιάς της, με τις φωνητικές της ικανότητες πάντα να εντυπωσιάζουν και να κερδίζουν καλές κριτικές. Η Κρυσταλλία ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τηλεοπτικά αυτή τη φορά, μέσα από το μουσικό σόου του OPEN, «Just the 2 of us».

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη συμμετοχή, θυμηθήκαμε κάποιες από τις ωραιότερες φωτογραφίες και αναρτήσεις της τραγουδίστριας στο Instagram που τρέλαναν τους φανατικούς της. Πριν την πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, πάρε μια μικρή γεύση για το τι θα απολαύσεις από την Κρυσταλλία.

Την γνωρίσαμε όντας μέλος του συγκροτήματος Otherview και από τη πρώτη στιγμή κολλήσαμε μαζί της. Οι επιτυχίες της τριάδας έφεραν φαρδιά πλατιά την υπογραφή, έτσι η απόφαση να ακολουθήσει τον μοναχικό δρόμο στο τραγούδι ήταν μονόδρομος. Εκεί η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ωστόσο έχει μπροστά της πολύ να διανύσει για να κριθεί. Τώρα μέσα από το Just the 2 of us είναι δεδομένο πως η Κρυσταλλία θα έρθει πάλι στο προσκήνιο καθώς αναμένεται να ξεχωρίσει με την εκρηκτική της παρουσία στο σόου.

Ήδη αρκετοί είναι αυτοί που το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει το “ζέσταμα” χαζεύοντας το προσωπικό της αρχείο στο Instagram. Η μία φωτογραφία καλύτερη από την άλλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments