Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [15/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [15/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [15/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [15/03/20].

κριός

Αξιοποίησε στο έπακρο την επιρροή της Σελήνης, για να σε βοηθήσει να εγκαταλείψεις ό, τι σε κράτησε πίσω από τη χαρά της σχέσης σου. Απομονώνοντας τον εαυτό σου από μια συναισθηματική σφαίρα και σπάζοντας τις αλυσίδες, θα εκπλαγείς από τη σημαντική αλλαγή της στάσης σου, απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις. Ένα νέο παθιασμένο πρότυπο εκτυλίσσεται – και χρειάζεται να το υποδεχτείς και να το αγκαλιάσεις.

ταύρος

Η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις τώρα και θα επιστήσει την προσοχή σου στην παθιασμένη ενέργεια που έχει κατασταλεί ή κρυφτεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν είσαι σε σχέση, τότε με το σύντροφό σου, θα βάλετε τα κεφάλια σας μαζί, για να κάνετε ένα όνειρο ή μια φιλοδοξία πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερη ή μόλις ξεκίνησες μια σχέση, άφησε να λάμψει το γενναιόδωρο πνεύμα σου, που μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην εκκολαπτόμενη σχέση σου.

δίδυμοι

Η Σελήνη δίνει μια χρήσιμη επιρροή στις συνήθειες και την καθημερινότητά σου, υπενθυμίζοντάς σου, ότι η σημασία στη λεπτομέρεια, έχει τα οφέλη της. Όσο πιο γενναιόδωρη και ευπρόσδεκτη είσαι με τον εραστή σου, τόσο πιθανότερο είναι να ενθαρρύνεις ένα μεγαλύτερο βάθος οικειότητας και συναισθηματικής εγγύτητας, στη σχέση σου. Να είσαι προσεκτική, με κάθε δυνατό τρόπο.

καρκίνος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τη δημιουργικότητα και την αυτο-έκφρασή σου, αυτή είναι η εποχή για να συνδεθείς με τη φαντασία σου ώστε να εξελίξεις τη σχέση σου. Να είσαι δεκτική σ’ αυτό που είναι μυστηριώδες και αφορά τα ερωτικά σου. Το να είσαι δημιουργική στο όνομα της αγάπης, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει να είσαι λίγο πιο τολμηρή ή να πειραματίζεσαι πιο εύκολα. Άνοιξε το μυαλό σου και στη συνέχεια….άνοιξε και την καρδιά σου!

λέων

Η Σελήνη θα μπορούσε να φέρει μία μυστηριώδη και έντονη ενέργεια στα συναισθηματικά σου θεμέλια, τα οποία θα στρέψουν την εστίασή σου σε ένα προσωπικό θέμα, με το οποίο παλεύεις καιρό. Αλλά θα έχεις τουλάχιστον ένα ερωτικό μάθημα να μάθεις, κι αυτό μπορεί να εφαρμοστεί άνετα στις τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες σου. Είναι σημαντικό να δεχτείς, πως η ταλαιπωρία είναι σιωπηρή, προαιρετικά.

παρθένος

Αν έχεις ερωτήματα σχετικά με την ερωτική σου ζωή, η σημερινή σεληνιακή επιρροή θα σε βοηθήσει. Μπορεί να μην θέλεις να αφήσεις αναπάντητα ερωτήματα. Είσαι έτοιμη να πεις όσα σκέφτεσαι και να μιλήσεις από τα βάθη της καρδιάς σου. Και θέλεις να μάθεις πως και το ταίρι σου είναι έτοιμο να κάνει το ίδιο. Αλλά αν δεν είσαι διατεθειμένη να ακούσεις αυτά που θα πει, μπορεί να χάσεις ένα ζωτικό κομμάτι πληροφοριών.

ζυγός

Η Σελήνη επηρεάζει όσα κατέχεις και τις αξίες σου, βοηθώντας να μιλήσεις με προθυμία για τα οικονομικά σου, στο πλαίσιο της ερωτικής σου σχέσης. Αν αυτό το θέμα δεν ήταν εύκολο να συζητηθεί στο παρελθόν, τώρα θα είναι ευκολότερο. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ του πλούτου και της ευημερίας στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσά σας, για να γίνει αυτός ο σύνδεσμος.

σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις πώς και πού μπορούν να γίνουν σημαντικές βελτιώσεις στα ερωτικά σου Ευτυχώς, γνωρίζεις επίσης γιατί θα χρειαστεί να απαγκιστρωθείς από πτυχές του παρελθόντος, για να συμβεί αυτό. Μια φανταστική περιπέτεια περιμένει στα ερωτικά σου, αν μπορέσεις να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από τις αλυσίδες που σε έχουν κρατήσει πίσω, για πολύ καιρό. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις νέες προοπτικές για την αγάπη και το ρομαντισμό – και αυτή η διαδικασία, μπορεί να ξεκινήσει εδώ και τώρα.

τοξότης

Τα ερωτικά σου θα έχουν μια αισθητά πιο μυστήρια αίσθηση τώρα. Αλλά αυτή είναι η ιδανική εποχή για να συνδεθείς και να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου, επειδή μπορεί να προσφέρει φανταστικές στιγμές στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να απομονωθείς από τους πολυάριθμους περισπασμούς που μπορεί να σε αναγκάσουν να παραβλέψεις τα στοιχεία και τις ιδέες που σου παραχωρούνται τώρα.

αιγόκερως

Η Σελήνη επηρεάζει τις φιλίες και τις ομάδες, και αν είστε ελεύθερη, τότε υπάρχει ρομαντικό δυναμικό μέσα στο κοινωνικό σου δίκτυο. Θα εκπλαγείς βλέποντας ποιος έρχεται να αποκαλύψει σκέψεις, συναισθήματα ή τις προθέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις τη νέα προοπτική που σου προσφέρεται και μπορεί να μετατρέψει μια φιλία σε κάτι βαθύτερο. Ή να σου υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η φιλία, σε μια ερωτική.

υδροχόος

Η αγάπη και οι σχέσεις θα μπορούσαν να έχουν μια αισθητά πιο φιλόδοξη αίσθηση επειδή η ευγένεια της Σελήνης επηρεάζει τη στάση σου, απέναντι στην κατάσταση και τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου, πριν ξεκινήσεις ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Οι φιλοδοξίες σου δουλεύουν παράλληλα με τις επιθυμίες σου τώρα – και θα μπορούσες να έχεις μια σαφέστερη ιδέα για το τι θέλεις και τι όχι στα ερωτικά σου.

ιχθύες

Οι άνεμοι της αλλαγής θα γίνουν αισθητά πιο δυνατοί σε περιοχές εκτός της ερωτικής σου ζωής και θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, ειδικά αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα τολμηρό βήμα… επαγγελματικά ή μέσα σου. Μια μεγάλη περιπέτεια σε περιμένει. Αλλά τα ερωτικά σου, θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν με άλλες φιλοδοξίες, αν πρόκειται να δημιουργήσεις την απαραίτητη ισορροπία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments