Ελλάδα

Προσοχή: Τα κινητά τηλέφωνα μεταφέρουν τον ιό

Προσοχή: Τα κινητά τηλέφωνα μεταφέρουν τον ιό
Ο λοιμωξιολόγος εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, κ. Σωτήρης Τσιόδρας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα.

Ο λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση του κινδύνου του κορωνοϊού και καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σωτήρης Τσιόδρας είναι εκείνος που μας ενημερώνει καθημερινά σχετικά με τα κρούσματα και την πορεία εξέλιξης του κορωνοιού στη χώρα μας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τδιόδρας εφιστά την προσοχή και μας προειδοποιεί ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι δυνατό να μας μεταφέρουν τον ιό και μάλιστα εάν δεν τα απολυμαίνουμε όπως πρέπει να γίνεται και με άλλες επιφάνειες. Για άλλη μια φορά ο κ. Τσιόδρας εστιάζει στη σπουδαιότητα του σωστού και τακτικού πλυσίματος των χεριών, αλλά και της απαραίτητης απολύμανσης που πρέπει να κάνουμε στις κινητές μας συσκευές.

Ο λοιμωξιολόγος, επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε όλοι και τα κινητά μας τηλεφώνα αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα άρθρο του businessinsider που αναφέρεται στο συγκεκριμένο σημαντικό θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments