Lifestyle

Κίκα Τσέκου: Η ανερχόμενη δύναμη του Instagram

Κίκα Τσέκου: Η ανερχόμενη δύναμη του Instagram
Κίκα Τσέκου: To μελαχρινό μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη φιλική της σχέση με την Ιωάννα Τούνη τρελαίνει τους πάντες στο διάβα της.

Κίκα Τσέκου: Το Instagram καθημερινά κατακλύζεται από φωτογραφίες χιλιάδων μοντέλων που φιλοδοξούν να ανεβάσουν ακόλουθους από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες δεν έχουν ανάγκη αυτή την υπερβολή, καθώς ένα μονάχα κλικ τους μπορεί να προκαλέσει πανικό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μιας και η ομορφιά τους επισκιάζει τα πάντα.

Τέτοια είναι και η περίπτωση της Θεσσαλονικιάς, Κίκας Τσέκου. Το μελαχρινό μοντέλο μπορεί να έγινε γνωστό μέσα από τη φιλική σχέση με τη διάσημη Ιωάννα Τούνη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει να καταγράφει μοναχικό δρόμο μιας και το προσωπικό της Instagram δεν φιλοξενεί την άλλοτε κολλητή της. Η Κίκα Τσέκου έχει καταφέρει με σταθερά βήματα και πανέμορφες φωτογραφίες να ξεχωρίσει και να μπει μια για πάντα στο μυαλό του ανδρικού πληθυσμού.

Μελαχρινή, με έντονο βλέμμα και υπέροχο κορμί, φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα αποκαλυπτικά ρούχα και τα hot μπικίνι, καθώς δεν σταματά να φωτογραφίζεται με αυτά. Όπως γίνεται κατανοητό και από τα ενσταντανέ της, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά ενδυμάτων αναλαμβάνοντας η ίδια χρέη μοντέλου.

Σε κάθε της φωτογραφία φροντίζει να τονίζει τα ρούχα της, ωστόσο αυτό είναι αρκετά δύσκολο μιας και οι περισσότεροι εστιάζουν στα επίμαχα σημεία, τα οποία ξέρει να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Κίκα Τσέκου είναι ο μελαχρινός πειρασμός της Θεσσαλονίκης… και όχι μόνο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments