Ελλάδα

Δρομοκαΐτειο κορωνοϊός: Δείτε πως οι εργαζόμενοι ράβουν μόνοι τους τις μάσκες λόγω ελλείψεων

Δρομοκαΐτειο κορωνοϊός: Δείτε πως οι εργαζόμενοι ράβουν μόνοι τους τις μάσκες λόγω ελλείψεων
Δρομοκαΐτειο κορωνοϊός: Ενόψει των ελλείψεων νοσοκομειακού υλικού στα νοσοκομεία της χώρας, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Δρομοκαΐτειο κορωνοϊός: Τραγικές στιγμές βιώνουν τα νοσοκομεία όλης της χώρας στο θέμα των ελλείψεων νοσοκομειακού υλικού με σοκαριστικό παράδειγμα αυτό του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκο ο οποίος αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να ράβουν μόνοι τους μάσκες ώστε να τις χρησιμοποιούν.

Ειδικότερα είπε ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος: «Στο Δρομοκαΐτειο ξεμείναμε από μάσκες. Καμία εταιρεία δεν μας προμηθεύει επικαλούμενη έλλειψη. Ο κος Γεωργιάδης είπε ότι υπάρχουν 1,2 εκατομμύρια μάσκες στην αγορά. Ως εκ τούτου οι 100000 υγειονομικοί δικαιούνται από δύο τρεις μάσκες. Τι να κάνουν στο Δρομοκαΐτειο, βρέθηκε η λύση να ράψουμε μάσκες στο γραφείο. Γυρίσαμε στο 1940. Αλλά και αυτό είναι μια λύση. Αρκεί να είναι ασφαλείς. Που κανείς δεν ξέρει. Πρέπει να επιταχύνουν βιομηχανίες να ράψουν μάσκες. Λάθος που από το Γενάρη δεν προμηθευτήκαμε με μάσκες όταν ξεκίνησε το κακό στη Κίνα», κατέληξε ο προέδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments