Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος
Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη το χθεσινό βράδυ με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο λόγω της επιβαρυμένης κατάσταση της υγείας του.

Σύντομο βιογραφικό Μανώλη Γλέζου:

Ο Μανώλης Γλέζος είναι Έλληνας πολιτικός της Αριστεράς, ήρωας της Εθνικής Αντίστασης, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Μαζί με τον Λάκη Σάντα υπήρξαν οι πρωταγωνιστές μίας εκ των πρώτων αντιστασιακών πράξεων στην κατεχόμενη Ελλάδα την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, κατεβάζοντας τη νύχτα της 30ής προς 31ης Μαΐου 1941 τη σημαία της Ναζιστικής Γερμανίας από τον ιστό του βράχου της Ακρόπολης, στην Αθήνα. Μετά τον πόλεμο εργάστηκε ως δημοσιογράφος, αναλαμβάνοντας αρχισυντάκτης της εφημερίδας Ριζοσπάστης, ενώ αργότερα υπήρξε διευθυντής και της εφημερίδας Αυγής.

Ο Μανώλης Γλέζος ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική. Υπήρξε βουλευτής και πρόεδρος της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ) και αργότερα Bουλευτής και ευρωβουλευτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), Bουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) και του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments