Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η κολλητή της Τούνη “τα σπάει”

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η κολλητή της Τούνη “τα σπάει”
Βρισηίδα Ανδριώτου: Το μελαχρινό μοντέλο έχει δημιουργήσει ένα instagram σκέτη αναστάτωση.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Την γνωρίσαμε στο My Style Rocks και έκτοτε δεν καταφέραμε να την βγάλουμε από το μυαλό μας. Η αλήθεια είναι πως και η ίδια φρόντισε να μας κρατήσει σε εγρήγορση ανεβάζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα στο προσωπικό της Instagram. O λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου ή αλλιώς μία από τις πολύ καλές φίλες της εξίσου εκρηκτικής Ιωάννας Τούνη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν συνεχώς, ειδικά από τότε που ξεκίνησε να συνεργάζεται και να κάνει παρέα με την Ιωάννα Τούνη. Η μελαχρινή καλλονή φορά συχνά-πυκνά δημιουργίες της σειράς της ξανθιάς Instagrammer, βάζοντας φωτιά στις αντρικές καρδιές. Το καλοσχηματισμένο της σώμα, τα θεϊκά της οπίσθια, αλλά και το βλέμμα που κοιτά το φακό, κάνει τα ενσταντανέ της να κερδίζουν χιλιάδες likes και σχόλια που αναφέρονται σε όλα τα παραπάνω.

Μήνα με την μήνα βλέπει τα νούμερα του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Η Βρισηίδα έχει όλο το πακέτο για να κάνει καριέρα είτε στον χώρο της μόδας είτε σε αυτόν της τηλεόρασης. Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας φρόντισε να την δοκιμάσει με την ίδια να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Δεν θα μπορούσε να μην “γράφει” στο γυαλί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments