Αθλητισμός

Ζοσέ Σα: Η Premier League “παραμονεύει”

Ζοσέ Σα: Η Premier League “παραμονεύει”
Ζοσέ Σα: Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Ζοσέ Σα έχουν προσελκύσει πολλά βλέμματα από την Αγγλία.

Ζοσέ Σα: Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι έκανε μια πραγματική κίνηση ματ. Απέκτησε τα δικαιώματα του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος μπορεί να μην είχε ρόλο στην Πόρτο αλλά στον Ολυμπιακό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών του συλλόγου και δεν σταματάει να εξελίσσεται πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Οι μετοχές του αυξήθηκαν κατακόρυφα με τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Champions League και Europa League.

Οι σύλλογοι του εξωτερικού βλέπουν τα πάντα και δε θα μπορούσαν να μην ξεχωρίσουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είδε να του ανοίγει η πόρτα της εθνικής του ομάδας με τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, αλλά πλέον το όνομα του είναι και στα μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων.

Έτσι, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, αγγλικοί σύλλογοι έχουν βάλει στο μάτι τον Σα. Αυτό δεν μπορεί να αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, καθώς τον μελέτησαν στα παιχνίδια του Ολυμπιακού τόσο με την Τότεναμ, όσο και με την Άρσεναλ. Ακόμα και στο ματς με τη Γουλβς, ο 27χρονος πορτιέρε έκανε τρομερή εμφάνιση και έδειξε για άλλη μια φορά το υψηλότατο επίπεδο του.

Ακόμη και οι άνθρωποι της Τότεναμ είχαν αναφερθεί με πολύ καλά λόγια για την αξία του Ζοσέ Σα, ενώ με καλό μάτι τον είχαν δει και αυτοί της Άρσεναλ. Επίσης προσθέστε πως ο μάνατζερ του, ο Ζόρζε Μέντες έχει αρκετά καλές άκρες στην Premier League. Είναι λογικό σύλλογοι από το Νησί να παρακολουθούν τον Ζοσέ Σα. Ο ίδιος, πάντως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, αφού αισθάνεται πως στην Ελλάδα η καριέρα του πήρε τα πάνω της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments