Ελλάδα

Κορωνοϊός μετρό: Αναστέλλονται τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια

Κορωνοϊός μετρό: Αναστέλλονται τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια
Κορωνοϊός μετρό: Η ΣΤΑΣΥ αποφάσισε να σταματήσει τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια.

Κορωνοϊός μετρό: Σχεδόν καθημερινά ανακοινώνονται νέα μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας. Οι Έλληνες έχουν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα. Από χθες Τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα μένουν κλειστά, ενώ είχε προηγηθεί ανάλογη απόφαση για μαγιά εστίασης.

Τα μέτρα δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η ΣΤΑΣΥ πήρε την απόφαση να τροποποιήσει τα δρομολόγια της. Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιούνται τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια στις γραμμές δυο και τρία του μετρό, αλλά και στο Τραμ. Τα τελευταία δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 θα αναχωρούν πλέον στις 00.20, ενώ οι επιβάτες πρέπει να θυμούνται ότι όσον αφορά το τραμ, λειτουργεί μόνο η γραμμή Βούλα – Κασομούλη.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει χαρακτηριστικά:  Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αναστέλλονται από αύριο Παρασκευή 20/3/2020 και μέχρι νεωτέρας τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια στις γραμμές 2 & 3 του Μετρό καθώς και σε αυτά του Τραμ“.

Αναλυτικές πληροφορίες με τον επικαιροποιημένο πίνακα των δρομολογίων των μέσων σταθερής τροχιάς υπάρχουν στον ιστότοπο της ΣΤΑΣΥ στην ενότητα «ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ» (http://stasy.gr/index.php?id=67)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments