Διεθνή

Ιταλία κορωνοϊός: Σοκαριστικές εικόνες με τους χιλιάδες ασθενείς σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο

Ιταλία κορωνοϊός: Σοκαριστικές εικόνες με τους χιλιάδες ασθενείς σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο
Ιταλία κορωνοϊός: Χιλιάδες ασθενείς στοιβάζονται στα νοσοκομεία, ενώ γίνεται και διαλογή μεταξύ αυτών, για το ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν.

Ιταλία κορωνοϊός: Την ώρα που ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνoϊού στην Ιταλία είναι 35.713 και οι νεκροί ανέρχονται στους 2.978, στα νοσοκομεία του Μπέργκαμο, επικρατεί μια επίγεια “κόλαση” εξαιτίας των χιλιάδων ασθενών που καταφθάνουν κάθε ώρα και στιγμή από τις γύρω περιοχές, ζητώντας μια σανίδα σωτηρίας.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των κρεβατιών είναι πολύ μικρότερος από τον όγκο των ασθενών,  χρησιμοποιείται κάθε ελεύθερος χώρος στα νοσοκομεία για να νοσηλευτούν οι όλο και αυξανόμενοι ασθενείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που περνά η Ιταλία, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στέκονται αλώβητοι δίνοντας νυχθημερόν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και να περιθάλψουν τους ασθενείς.

Ωστόσο viral έχει γίνει βίντεο τραβηγμένο από μια νοσοκόμα στην πολυκλινική του Αγίου Μάρκου. Οι ασθενείς φαίνεται να μην νοσηλεύονται σε κάποιο δωμάτιο εντατικής φροντίδας αλλά στοιβάζονται στους διαδρόμους  του νοσοκομείου. Ενώ σοκαριστικό είναι και το γεγονός της διαλογής ασθενών, επιλέγουν δηλαδή ποιοι ασθενείς έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν. Σημειώνεται πως 4.025 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments