Video

Θοδωρής Μαραντίνης κορωνοϊός: “Μένουμε Σπίτι” με διαδικτυακές συναυλίες του τραγουδιστή

Θοδωρής Μαραντίνης κορωνοϊός: “Μένουμε Σπίτι” με διαδικτυακές συναυλίες του τραγουδιστή
Θοδωρής Μαραντίνης κορωνοϊός: Ο γνωστός τραγουδιστής εν μέσω της επέλασης του ιού και της καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι" θέλησε να δώσει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει λίγη χαρά όσους το έχουν ανάγκη.

Θοδωρής Μαραντίνης κορωνοϊός: Ένα πολύ όμορφο τρόπο διάλεξε ο γνωστός τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama προκειμένου να προσφέρει με τη σειρά του μια ευχάριστη νότα σε όσους το έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι Έλληνες πολίτες στο σύνολό τους έχουν ανταποκριθεί στην ενημερωτική καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” σταματώντας τις άσκοπες μετακινήσεις προκειμένου να βάλουν τέλος στη πιθανή μετάδοση του ιού.

Από πλευράς του ο Θοδωρής Μαραντίνης αναμένεται να προβεί σε διαδικτυακές συναυλίες προσφέροντας ευχάριστο χρόνο σε όσους τις παρακολουθήσουν. Μιλώντας στην «Φωλιά των Κου Κου», ο τραγουδιστής των Onirama εξήγησε πως βρήκε αυτή τη λύση για να “σκοτώσει” την ανία και γι΄αυτό δίνει ραντεβού με τους followers του κάθε απόγευμα στις 6:00 στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Μάλιστα, το πρόγραμμα δέχεται και παραγγελιές από τους θαυμαστές του.

«Όσο περνούν οι μέρες θα σκεφτόμαστε και πιο δημιουργικά πράγματα. Με το που ανακοινώθηκε αυτό το πράγμα, είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε οργανωμένα, να κάνουμε κάποια live ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο. Αυτό κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να συνευρεθούμε. Οπότε η σκέψη πήγε στο επόμενο επίπεδο και για να μη βαριέμαι και εγώ, να μην τρελαθώ, είναι μία καλή λύση να δώσω ένα ραντεβού με όλους τους φίλους στο instagram κάθε μέρα κατά τις 18:00. Πρέπει να βρούμε δημιουργικούς τρόπους να μην χάσουμε την επαφή, να μην μας πάρει από κάτω και να πάρουμε δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments