Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [19/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [19/03/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη [19/03/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη [19/03/20].

Κριός

Επιστρέφετε στην ηγεσία, αγαπητοί Κριοί! Απόψε η Ήλιος περνά στα δικά σας εδάφη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου. Η έναρξη της γενέθλιας περιόδου σας πατά το κουμπί ανανέωσης στις πιο ευχάριστες πτυχές σας. Αν το τελευταίο διάστημα νιώθατε πιεσμένοι και κάπως βαρείς, μπορείτε να αναθαρρήσετε: Οι ενεργειακές σας δεξαμενές γεμίζουν ξανά και γίνεστε εξαιρετικά αποδοτικοί. Αν κάτι δεν εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, μην προσπαθήσετε καν να το επιδιορθώσετε. Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δεν σας δίνει χαρά. Βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας – και μέσα στις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες το όνομά σας θα φωταγωγηθεί!

Ταύρος

Αισθάνεστε απίστευτα νωχελικοί και νυσταγμένοι, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό οφείλεται στο πέρασμα του Ήλιου στον Κριό απόψε, που κεντρίζει τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Μέχρι τις 19 Απριλίου καλείστε να επαναφορτιστείτε με όποιον τρόπο επιλέξετε. Θέστε την προσωπική σας φροντίδα ως προτεραιότητα: Απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε ή κάντε γιόγκα. Ο 12ος Οίκος αφορά και τις λήξεις, που σημαίνει ότι μπορεί να αναδυθούν ξανά όσα θέματα έχουν βαλτώσει. Φροντίστε να απαλλαγείτε πλέον από αυτά, ακόμα και με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ή ειδικού. Κάθε δημιουργική δραστηριότητα μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυτή την καθαρτική διεργασία!

Δίδυμοι

Ώρα να μετατρέψτε τα ατομικά σας εγχειρήματα σε ομαδικούς στόχους, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος περνά απόψε στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργειών, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Απριλίου. Οι συνεργασίες θα εμφυσήσουν νέα πνοή στα σχέδιά σας για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Δεν πρόκειται να χαθείτε στο πλήθος, καθώς οι ανταλλαγές ιδεών και η διεύρυνση των δικτύων σας θα ενδυνάμωση την ατομική σας αποτελεσματικότητα. Αν διατηρείτε κάποιες παλιομοδίτικες πρακτικές, είναι καιρός να αναβαθμίσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και τις εφαρμογές σας!

zodia-love-erotas3-1200x800

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να λάμψετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη, καθώς ο Ήλιος να περνά στον Κριό και πυροδοτεί τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Να είστε σε ετοιμότητα και ανοικτοί ακόμα και για τις πιο απρόβλεπτες ευκαιρίες: Μπορούν να σας φέρουν την ηγετική θέση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Μόνο φροντίστε να μην παραμελήσετε την κοινωνική σας ζωή εξαιτίας της αφάνταστης ανόδου σας. Για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες δεν πρέπει να χάσετε την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους!

Λέων

Η διάθεσή σας για περιπλάνηση παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Λέοντες! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό, το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και τον διεθνή 9ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Απριλίου. Όλος ο κόσμος είναι το καινούργιο σας πεδίο, γι’ αυτό αναζητήστε κάθε μέσο για να τον εξερευνήσετε. Ακόμα και στην περιοχή σας μπορεί να ανακαλύψετε σημεία «διαμάντια», για τις ψυχαγωγικές ή μαθησιακές σας αναζητήσεις. Η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, με διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια!

Παρθένος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι επιλογές σας είναι αναρίθμητες, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιο περνά στον Κριό απόψε και φωταγωγεί τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 19 Απριλίου. Μιας και οι πάντες θα έλκονται προς εσάς, φροντίστε εσείς να κατευθυνθείτε εκεί που σας ενδιαφέρει… Χρειάζεστε ακέραιους συνοδοιπόρους, όχι μια αυλή από κόλακες. Αυτές οι ηλιακές ακτίνες θα ευνοήσουν και μια σχέση που βρίσκεται στα πρόθυρα της δέσμευσης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, κάντε τα μαγικά σας πίσω από κλειστές πόρτες… Δεν έχει σημασία αν είναι στο σπίτι σας ή σε μια απόδραση που θα οργανώσετε για το ταίρι σας!

Ζυγός

Η αγάπη θριαμβεύει, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων απόψε: Ο προβολέας θα φωτίσει τον αγαπημένο σας τομέα, τα δυναμικά δίδυμα. Ίσως τον τελευταίο καιρό να ήσασταν πιεσμένοι από τη δουλειά, με προτεραιότητα τα καθήκοντα και την παραγωγικότητα. Αλλά πλέον μπορείτε να σηκώσετε το κεφάλι και να πάρετε μια ανάσα, καθώς θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων και της επιτυχίας σας. Μέχρι τις 19 Απριλίου τα πρακτικά θέματα θα κυλούν σαν καλολαδωμένη μηχανή. Έτσι θα έχετε τον χρόνο να ξαναβρείτε την υγιή ισορροπία και την ελευθερία μέσα από τις σχέσεις σας!

Σκορπιός

Κινηθείτε με σύνεση και ηρεμία, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος περνά απόψε στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας, καλώντας σας να μειώσετε ταχύτητα. Το τελευταίο διάστημα βιώσατε χαρές, λάμψη και δράση… Αλλά πρέπει πλέον να παραχωρήσετε τους προβολείς σε άλλους. Επενδύστε την ενέργειά σας στο παρασκήνιο και τις υποχρεώσεις που έχετε παραμελήσει, φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας. Μέχρι τις 19 Απριλίου, η βελτίωσή σας από μέσα προς τα έξω μπορεί να γίνει το ευχάριστο πάθος σας. Μιλώντας για «έξω», θα σας ευνοήσει η εξάσκηση στην ύπαιθρο!

Τοξότης

Ξεσκονίστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αγαπητοί Τοξότες! Ο τολμηρός Ήλιος περνά απόψε στον Κριό και τον 5ο Οίκο σας της φήμης, του ρομάντζου και της γλυκιάς ζωής. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε την περίοδο μέχρι τις 19 Απριλίου: Εκφράστε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε και θα διευρύνετε απίστευτα τον κύκλο των ακολούθων σας. Αν σκέφτεστε μια ανοιξιάτικη ανανέωση, αρχίστε να μελετάτε τις τάσεις της μόδας στα περιοδικά και το διαδίκτυο. Επίσης, αφήστε τώρα και την καρδιά σας ελεύθερη: Τολμήστε να εκφραστείτε και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας! zodia-love-erotas2-1200x781

Αιγόκερως

Νιώθετε την ατμόσφαιρα να μυρίζει Άνοιξη, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό απόψε, σηματοδοτεί την Εαρινή Ισημερία… Και η φωταγώγηση του 4ου Οίκου σας του σπιτιού μέχρι τις 19 Απριλίου, μπορεί να σας μετατρέψει σε σπιτόγατους αντί για περιηγητές! Καλή είναι κι αυτή η πτυχή της ζωής, με την ευκαιρία να φωλιάσετε και να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Οι αγαπημένοι σας θα είναι εκεί για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, μιας και η περίοδος ενδείκνυται για να δώσετε προτεραιότητα την οικογένεια!

Υδροχόος

Ενδιαφέρεστε να αναλάβετε δημόσια πόστα, αγαπητοί Υδροχόοι; Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό και στον 3ο Οίκο σας της κοινοτικής προσφοράς, μπορείτε να ηγηθείτε της τοπικής σκηνής! Μέχρι τις 19 Απριλίου σας αναμένουν ευχάριστες περιπέτειες κοντά στο σπίτι, παρά τη νομαδική ιδιοσυγκρασία σας. Ασχοληθείτε με τους διαδικτυακούς φίλους σας, για να κάνετε πιο γνήσιες τις κάθε είδους επαφές. Ίσως σας εκπλήξει το συνεργατικό κλίμα από τα μέρη που επισκέπτεστε σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς, για να φροντίσετε να ανθίσουν οι ουσιαστικές σχέσεις!

Ιχθύες

Αρχίστε να μαζεύετε τα γιορταστικά διακοσμητικά, αγαπητοί Ιχθύες! Η γενέθλια περίοδός σας φτάνει στο τέλος της απόψε… Ο Ήλιος περνά στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων μέχρι τις 19 Απριλίου. Είναι καιρός να σηκώσετε τα μανίκια και να περάσετε στην παραγωγικότητα. Είστε πανέτοιμοι να μπείτε σε αποδοτικούς ρυθμούς, να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις καινούργιες ιδέες που έχετε ήδη στο μυαλό σας. Θέστε τα πιο δυνατά θεμέλια για τα φιλόδοξα σχέδιά σας, οργανωθείτε και στήστε τον προϋπολογισμό σας. Σύντομα θα αρχίσετε να εισπράττετε ουσιαστικά κέρδη!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments