Αθλητισμός

Φρανσίσκο Βαρέλα Παναθηναϊκός: Τον “Βλέπει” για αντί-Ινσούα ο Ρόκα

Φρανσίσκο Βαρέλα Παναθηναϊκός: Τον “Βλέπει” για αντί-Ινσούα ο Ρόκα
Φρανσίσκο Βαρέλα Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός μπακ αποτελεί μια επιλογή του Τσάβι Ρόκα για το κενό που θα αφήσει ο Ινσούα.

Φρανσίσκο Βαρέλα Παναθηναϊκός: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αγωνιστή δράση σε κανένα πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η Super League έχει σταματήσει και το επόμενο διάστημα αναμένονται αποφάσεις για το πότε θα ξεκινήσει και πάλι. Οι ομάδες δεν μπορούν να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και κάνουν σκέψεις για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό το χτίσιμο για τη νέα χρονιά το έχει αναλάβει σε μεγάλο βαθμό ο Τσάβι Ρόκα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής γνωρίζει ότι πρέπει να αναπληρώσει κάποια κενά που θα υπάρχουν στο ρόστερ. Ένα από τα κενά που θα δημιουργηθούν σε λίγους μήνες είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Βαρέλα για αντι-Ινσούα

Το συμβόλαιο του Ιανσούα ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Αργεντινός θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης. Ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Φρανσίσκο Βαρέλα. Πρόκειται για τον Ισπανό μπακ που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπελενένσες. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά δεν υπολογίζεται και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Τη φετινή σεζόν έχει 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments