Ελλάδα

Αν πέρασες σήμερα από τα διόδια σε έχουν καταγράψει – Δες τι σε περιμένει

Αν πέρασες σήμερα από τα διόδια σε έχουν καταγράψει – Δες τι σε περιμένει
Η κυβέρνηση γνωρίζει ποιοι περνάνε τα διόδια παρά τις παρακλήσεις να μείνουμε όλοι στο σπίτι.

Η κυβέρνηση ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να μένουμε όλοι στο σπίτι. Μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει πειθαρχήσει, αλλά υπάρχουν και άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να ακούσουν τις αρμόδιες αρχές. Αυτό οδήγησε σε κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων, αλλά και σε απαγόρευση οποιασδήποτε συνάθροισης άνω των δέκα ατόμων. Ωστόσο η εικόνα των μεγάλων ουρών στα διόδια δεν άρεσε σε κανέναν.

Αρκετοί συμπολίτες μας αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε στην επαρχία. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Αντίθετα μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Αν κάποιος που μένει στην Αθήνα έχει κορωνοϊό, ακόμα και αν δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, μπορεί να τον μεταδώσει σε κάποια περιοχή που η περίθαλψη είναι ελάχιστη. Αν κάποιος κάνει μια βόλτα στα Social Media θα δει δεκάδες οργισμένα ποστ.

Η κυβέρνηση γνωρίζει ποιοι περνάνε τα διόδια

Η οργή για αυτούς που δεν έχουν πειθαρχήσει ακόμα εκφράστηκε και από επίσημα χείλη. Στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον Κορωνοϊό, ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε με έντονο ύφος τονίζοντας ότι η κυβέρνηση γνωρίζει καλά και θα συνεχίσει να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που περνάνε καθημερινά τα διόδια.

“Τέτοιες  συμπεριφορές απασχολούν και την κοινωνία, αλλά και την πολιτεία. Και η ελληνική πολιτεία και γνώριζε και γνωρίζει και θα συνεχίσει να γνωρίζει ποια οχήματα περνούν τα διόδια», ήταν αρχικά η τοποθέτησή του και στη συνέχεια πρόσθεσε: “κάποιοι συμπολίτες μας, δυστυχώς, παρατηρούμε ότι δεν το τηρούν και θεωρούν ότι είναι ώρα εκδρομής στο χωριό ή στο εξοχικό. Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρούσματα έχουν σημειωθεί στην Αττική και εν γένει στις μητροπολιτικές περιοχές σε όλη τη χώρα, αντιλαμβάνονται όλοι τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό και τι συνέπειες μπορεί να έχει για την υγεία των πολιτών στις περιοχές όπου πάνε».

Σε άλλο κομμάτι των δηλώσεων του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπενθύμισε ότι τα επόμενα μέτρα θα κριθούν από τη στάση που θα δείξουν οι ίδιοι οι πολίτες. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα αυστηρά μέτρα και μεγάλα πρόστιμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments