Ελλάδα

Βόρεια Ελλάδα σπείρα κορονοϊός: Άνοιγαν επιχειρήσεις που είχαν κλείσει με τον κορωνοϊό

Βόρεια Ελλάδα σπείρα κορονοϊός: Άνοιγαν επιχειρήσεις που είχαν κλείσει με τον κορωνοϊό
Βόρεια Ελλάδα σπείρα κορονοϊός: Έχουν γίνει συλλήψεις ατόμων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μέτρο του κλεισίματος επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού.

Είναι αποδεδειγμένο ότι η εγκληματικότητα δεν καταλαβαίνει ούτε από ιούς ούτε από κορωνοϊούς. Επιτήδειοι έχουν βρει ευκαιρία, τώρα που πολλές επιχειρήσει έχουν κατεβάσει ρολά λόγω κορωνοϊού και κάνουν διαρρήξεις με λεία, χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας. Όπως χαρακτηριστικά έγινε με μια σπείρα που δρούσε στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία εκτός από επιχειρήσεις είχε “χτυπήσει” και την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας.

Η σπείρα εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, που επικρατεί αυτή την περίοδο στην χώρα με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για να περιορίσει τη διασπορά του φονικού ιού και έβαλε στο στόχαστρό της επιχειρήσεις που είτε είχαν κλείσει είτε οι εργαζόμενοι δούλευαν από τα σπίτια τους.

Οι δράστες «χτυπούσαν» σε επιχειρήσεις όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Κατά τη δράση τους τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα.

Άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων της εγκληματικής οργάνωσης για διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες σε βάρος επιχειρήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments