Ελλάδα

Λαϊκές αγορές κλειστές: “Λουκέτο” το Σάββατο

Λαϊκές αγορές κλειστές: “Λουκέτο” το Σάββατο
Λαϊκές αγορές κλειστές: Νέες απαγορεύσεις εξήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Λαϊκές αγορές κλειστές: Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού. “Εκτάκτως αύριο Σάββατο θα είναι κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές. Από Δευτέρα οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν με τους μισούς πωλητές” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις του ιού.

Συγχρόνως, σημειώνεται πως πλέον η χώρα μας θρηνεί οκτώ νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 31 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 495 . Παράλληλα, στους οκτώ έχουν αυξηθεί οι νεκροί, με τα τρία άτομα να έχουν φύγει από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο.

Συνολικά 84 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 20 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία. Ο μέσος όρος της ηλικίας όσων είναι διασωληνωμένοι τα 72 έτη. Μέχρι στιγμής 19 άτομα πήραν εξιτήριο ενώ έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 7.200 δείγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments