Διεθνή

Θετικός ξανά στον κορωνοϊό ο πρώτος ασθενής στην Ιταλία

Θετικός ξανά στον κορωνοϊό ο πρώτος ασθενής στην Ιταλία
Κορωνοϊός Ιταλία: O πρώτος ασθενής, ο λόγος για τον 40χρονο στο Τορίνο, βρέθηκε ξανά θετικός στον ιό την ώρα που θα έπαιρνε εξιτήριο.

Κορωνοϊός Ιταλία: Τον περασμένο μήνα βρέθηκε θετικός στον ιό ο 40χρονος άνδρας, «ασθενής νούμερο ένα του Τορίνου» όπως  αποκαλούν τα τοπικά ΜΜΕ, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα και υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο Amedeo di Savoia της ιταλικής μεγαλούπολης. Ωστόσο τη στιγμή που ο 40χρονος θα έπαιρνε εξιτήριο καθώς βγήκε αρνητικός στο δεύτερο τεστ μια νέα εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 40χρονος άνδρας για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της προηγούμενης, έδειξε ότι παραμένει θετικός στον ιό.

Για ποιο λόγο όμως συνέβη αυτό;

Όπως εξηγεί ο ιολόγος του εν λόγω νοσοκομείου, καθηγητής Τζιοβάνι ντι Πέρι, ο ασθενής «έχει ιαθεί, το επιβεβαιώνουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σχετικά φυσιολογικό να υπάρχει μια φάση ταλάντωσης μεταξύ του αρνητικού και του θετικού. Πρόκειται για την “ουρά” της λοίμωξης και όχι για υποτροπή της», είπε. Σημειώνεται πως ο 40χρονος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και θα πάρει εξιτήριο μόνον όταν οι γιατροί είναι απολύτως σίγουρα ότι δεν υπάρχουν κατάλοιπα του ιού στον οργανισμό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments