Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κορωνοϊός: Ανευθυνότητα ο συνωστισμός σε εθνικές και λιμάνια

ΣΥΡΙΖΑ κορωνοϊός: Ανευθυνότητα ο συνωστισμός σε εθνικές και λιμάνια
ΣΥΡΙΖΑ κορωνοϊός: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να συμμορφωθούν με τους κανόνες της κυβέρνησης προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

ΣΥΡΙΖΑ κορωνοϊός: Να συμμορφωθούν οι πολίτες με τους κανόνες και η κυβέρνηση να μην προκαταλαμβάνει εξελίξεις προαναγγέλλοντας αποφάσεις που προκαλούν πανικό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, καυτηριάζει τις εικόνες μαζικής μετάβασης των Αθηναίων στην επαρχία και κάνει λόγο για ανευθυνότητα.

Να συμμορφωθούν:

Ωστόσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλιτεύοντας παράλληλα την έλλειψη κοινωνικής ευθύνης μερίδας των πολιτών και καλώντας τους να συμμορφωθούν με τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού αφήνει αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση ότι η προαναγγελία της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μπορεί να προκαλέσει πανικό.

«Ο συνωστισμός σε εθνικές οδούς και λιμάνια αποτελεί πράξη ανευθυνότητας μπροστά στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού. Αντί να περιορίζεται, ελλοχεύει ο κίνδυνος ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του κορωνοϊού» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η χώρα δεν βρίσκεται σε διακοπές:

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμορφωθούν με τους κανόνες και τα δεδομένα που επιβάλει η επείγουσα ανάγκη καταπολέμησης του κορωνοϊού. Η χώρα δεν βρίσκεται σε διακοπές, αλλά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για το μέλλον της» τονίζει η Κουμουνδούρου.

Ταυτόχρονα διαμηνύει πως «από την πλευρά της, η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και όχι να προαναγγέλλει αποφάσεις που οδηγούν σε καταστάσεις πανικού».

 Η ανακοίνωση:

“Ο συνωστισμός σε εθνικές οδούς και λιμάνια αποτελεί πράξη ανευθυνότητας μπροστά στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού. Αντί να περιορίζεται, ελλοχεύει ο κίνδυνος ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμορφωθούν με τους κανόνες και τα δεδομένα που επιβάλει η επείγουσα ανάγκη καταπολέμησης του κορωνοϊού. Η χώρα δεν βρίσκεται σε διακοπές, αλλά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για το μέλλον της.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και όχι να προαναγγέλλει αποφάσεις που οδηγούν σε καταστάσεις πανικού”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments