Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [20/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [20/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [20/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [20/03/20].

Κριός

Έχετε εκατοντάδες – για να μην πούμε χιλιάδες – φίλους και γνωστούς. Πώς όμως θα εντοπίσετε τον έναν και μοναδικό, τον πιο ξεχωριστό; Λογικά, δεν θα έχετε πρόβλημα. Η ικανότητά σας να επιλέγετε το κατάλληλο άτομο για την κάθε περίσταση, δεν θα σας εγκαταλείψει σε μια τέτοια κατάσταση.

Ταύρος

Η αγάπη σας για τη μαγειρική, σας κάνει την πρώτη επιλογή ανάμεσα στις πεινασμένες ψυχές εκεί έξω. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά όντως η αγάπη περνάει από το στομάχι. Για όσο καιρό βρίσκεστε σπίτι, αναζητήστε ευφάνταστες συνταγές και εξασκηθείτε. Θα σας χρειαστεί!

Δίδυμοι

Όλοι ξέρουν πόσο άξιοι είστε. Είστε πραγματικό κελεπούρι. Καμιά φορά βέβαια είστε και λίγο μπελάς. Δεν πειράζει όμως. Το σωστό άτομο για εσάς, θα εκτιμήσει όλες τις άλλες αρετές σας. Όταν θα ξαναβγείτε ραντεβού, να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάποιο που θα σας ταιριάζει.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Μην μένετε κολλημένοι σε συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος, μόνο και μόνο επειδή σας κάνουν να αισθάνεστε σιγουριά. Μπορεί έτσι να χάσετε την ευκαιρία ενός μεγάλου έρωτα. Επιθυμείτε διακαώς μια σχέση που θα σας προσφέρει προστασία και ζεστασιά. Προς το παρόν βρείτε τα με τον εαυτό σας. Μάθετε από τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Λέων

Αυτές τις μέρες η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πιο σοβαρά θέματα από την ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε απόλυτα ικανοποιημένοι, χουζουρεύοντας και κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα που είχατε αφήσει στην άκρη τόσο καιρό.

Παρθένος

Το πιθανότερο είναι ότι αισθάνεστε να έχετε χάσει κάπως τις ισορροπίες σας τώρα. Παρόλο που θα θέλατε να ξεκινήσετε την μέρα σας με ηρεμία, είναι λες και ξυπνήσατε στραβά. Για να ξορκίσετε αυτή την άσχημη διάθεση, ασχοληθείτε με το διαδικτυακό σας προφίλ και σκεφτείτε θετικά.

Ζυγός

Μερικές φορές δεν είστε δίκαιοι. Ενίοτε πιάνετε τον εαυτό σας να κριτικάρει τους άλλους. Έχετε μπει όμως ποτέ στη δική τους θέση; Μάθετε να βλέπετε τη ζωή με τα μάτια των άλλων. Αν καταφέρετε να γίνετε πιο συμπονετικοί, θα είναι προς όφελός σας.

Σκορπιός

Μην αφήσετε τις απογοητεύσεις του παρελθόντος να σας καταβάλλουν. Καταπιείτε την πικρία σας και κάντε άλλη μια προσπάθεια. Τώρα που έχετε αρκετό χρόνο, ασχοληθείτε εκτενώς με το διαδικτυακό σας προφίλ. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να επιλέξετε με ποιον/α υποψήφιο/α θα συνομιλήσετε.

Τοξότης

Η ωμή ειλικρίνεια δεν θα σας βγει σε καλό. Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε πόσο χάλια είναι τα μαλλιά του ή ότι έχει παχύνει από το πολύ καθισιό. Κλείστε το στόμα σας. Κρατήστε την κριτική για τον εαυτό σας. Ακολουθήστε τη συμβουλή της μαμάς σας: Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην λέτε τίποτα. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Μην υπεραναλύετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Δείτε την ως αφορμή για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Έχετε επιτέλους τον χρόνο για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Υδροχόος

Καμιά φορά συμπεριφέρεστε ανόητα – αλλά κι αυτό είναι κομμάτι της γοητείας σας. Αντισταθμίζει την εξυπνάδα, που σας φαίνεται χρήσιμη όταν καταλαβαίνετε ότι έχετε πέσει σε ατόπημα. Αν προσθέσετε και την έμφυτη γοητεία σας, θα φτιάξετε ένα μείγμα στο οποίο κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Ιχθύες

Τα όνειρά σας είναι το κλειδί για την ερωτική σας ζωή τώρα. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας. Το υποσυνείδητο μπορεί να σας δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το ερωτικό δίλημμα στο οποίο έχετε βρεθεί. Αργά ή γρήγορα όλα θα αποκαλυφθούν. Μην αφήνετε την επιφυλακτικότητα να σας συγκρατήσει. Κρατήστε ένα ημερολόγιο δίπλα στο κρεβάτι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments