Ελλάδα

Αυτή είναι η φωτογραφία από τη Ρόδο που σοκάρει

Αυτή είναι η φωτογραφία από τη Ρόδο που σοκάρει
Φαίνεται πως κάποιοι αδιαφορούν εντελώς για τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δεν έχουν το Θεό τους αρκετοί συμπατριώτες μας οι οποίοι στο βωμό του κέρδους δεν διστάζουν να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του φονικού ιού. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τη Ρόδο, όπου στον Άγιο Δημήτριο από τις 7 το πρωί άνοιξε κανονικά η λαϊκή αγορά, παρά την απαγόρευση που είχε τεθεί από την Παρασκευή.

Αν και η λειτουργία της αγοράς ξεκίνησε με λίγους παραγωγούς να στήνουν τους πάγκους τους, ωστόσο δεκάδες Ροδίτες και κυρίως ηλικιωμένοι έσπευσαν για τα ψώνια της ημέρας (!) παρά την απαγόρευση και το “μένουμε όλοι σπίτι”. Το γεγονός αυτό προκάλεσε όπως αναμενόταν σφοδρές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία ενώ πολλοί εξέφρασαν το θυμό τους για τον μη ουσιαστικό έλεγχο και την μη επιτήρηση των μέτρων που αποφασίζονται και σχεδιάζονται από την κυβέρνηση.

Έτσι με παρέμβαση των αρμοδίων αστυνομικών αρχών της περιοχής μας αλλά και του Δήμου της Ρόδου, σταμάτησε λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου η λειτουργία της λαϊκής αγοράς  που είχε ξεκινήσει από τις 7 περίπου το πρωί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments