Ελλάδα

Σωτήρης Τσιόδρας κορωνοϊός: «Λύγισε»την ώρα που μιλούσε για τους ηλικιωμένους [vid]

Σωτήρης Τσιόδρας κορωνοϊός: «Λύγισε»την ώρα που μιλούσε για τους ηλικιωμένους [vid]
Σωτήρης Τσιόδρας κορωνοϊός: O καθηγητής λοιμωξιολόγος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του ταν μίλησε για τους ηλικιωμένους.

Σωτήρης Τσιόδρας κορωνοϊός: Τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Υγείας και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ενημερώνουν τον κόσμο. Καθημερινά στις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ενημέρωση του κόσμου για τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας με τη σοβαρότητά του έχει καταφέρει να γίνει συμπαθής σε όλη την Ελλάδα.

Στην ενημέρωση του Σαββάτου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Συγκεκριμένα κλήθηκε να μιλήσει για τους ηλικιωμένους που αποτελούς και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού. Απαντώντας μάλιστα σε έναν φίλο του και καταξιωμένο επιστήμονα που όπως του έραψε κάνουμε πολλή φασαρία για λίγους ηλικιωμένους από χρόνια νοσήματα όπως είπε η απάντηση που δίνει μέσα του και την αφήνει στην κρίση του ελληνικού λαού είναι πως:

«το θαύμα της ιατρική επιστήμης είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων, πολλοί εκ των όποιων είναι οι μανάδες και πατεράδες μας, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας”, ήταν τα λόγια του. Τιμούμε όλους, σεβόμαστε όλους, προστατεύουμε όλους, κατεξοχήν αυτούς Δεν μπορούμε να υπάρχουμε, ούτε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 5:10 του video και μετά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments