Διεθνή

Θρήνος από τον κορωϊνό στη Ρεάλ Μαδρίτης

Θρήνος από τον κορωϊνό στη Ρεάλ Μαδρίτης
O πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, νικήθηκε από τον κορωνοϊό και έχασε τη ζωή του.

Η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που έχει παρουσιάσει ραγδαία αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ. Ο 76χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε παρουσιάσει όλα τα συμπτώματα και οι εξετάσεις είχαν δείξει ότι είναι θετικός στον ιό.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ισπανός παράγοντας έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στο Ισπανικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λορένθο Σανθ είχε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση του.

Ποιος ήταν ο Λορένθο Σανθ

Ο Λορένθο Σανθ γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1935. Το 1995 μπήκε για τα καλά στη ζωή της Ρεάλ Μαδρίτης. Επί των ημερών του ήρθε στην ομάδα για πρώτη φορά ο Φάμπιο Καπέλο. Στο διάστημα που έμεινε στον προεδρικό θώκο της “Βασίλισσας” πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες μεταγραφές.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Ρομπέρτο Κάρλος, Κλάρενς Ζέεντορφ, Νταβόρ Σούκερ και του Πέτραγκ Μιγιάτοβιτς. Σαν πρόεδρος των “μερένχες” κατέκτησε δυο φορές το Champions League βάζοντας και αυτός ένα λιθαράκι στη γιγάντωση του ονόματος του συλλόγου. Το 2000 κατέβηκε και πάλι στις εκλογές, αλλά έχασε από τον σημερινό πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Τέσσερα χρόνια μετά προσπάθησε ξανά, αλλά έχασε και πάλι από τον Πέρεθ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments