Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [21/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [21/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα,τo Σάββατο [21/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα,τo Σάββατο [21/03/20].

  • Κριός

Η αυτοπεποίθησή σας έχει φτάσει στα ύψη μετά από μια καινούργια ερωτική κατάκτηση. Αλλά αρνείστε να παραδεχτείτε τις συναισθηματικές πληγές που σας άφησαν οι αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος. Ανεβάστε τη διάθεσή σας. Να ξέρετε ότι οι συγκρούσεις μπορούν να επιλυθούν και χωρίς αιματοχυσίες.

  • Ταύρος

Σήμερα έχετε μια έντονα νοσταλγική διάθεση. Δημιουργήστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ρίξτε μια ματιά σε παλιές φωτογραφίες. Αναλογιστείτε τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Ψάξτε στα κοινωνικά δίκτυα για να βρείτε τον σχολικό σας έρωτα.

  • Δίδυμοι

Σας αρέσουν τα παρατσούκλια και τα ψευδώνυμα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν δημιουργείτε το διαδικτυακό σας προφίλ. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να παρασυρθείτε. Οτιδήποτε περιέχει τις λέξεις ψυχή, πόνος ή χνουδωτός θα πρέπει να αποφεύγεται!

  • Καρκίνος

Σας αρέσει να συμμετέχετε σε κοινωφελείς σκοπούς. Μπορείτε να το κάνετε και εν μέσω των δύσκολων περιστάσεων που επικρατούν. Ίσως τώρα η βοήθειά σας να είναι πιο πολύτιμη από ποτέ. Μπείτε στο διαδίκτυο, πληροφορηθείτε και αποφασίστε πού θα συμβάλλετε με τη συνδρομή σας.

  • Λέων

Όσο εκλεκτικοί και αν είστε, θα πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε μακριά από τα φώτα των προβολέων. Κάντε ένα διάλειμμα, φορτίστε τις μπαταρίες σας. Αφήστε το κατάλληλο άτομο να έρθει σε εσάς, χωρίς να βασίζεστε σε φανφάρες και υπερβολές.

  • Παρθένος

Είστε από τη φύση σας λίγο γκρινιάρηδες. Και όλος αυτός ο εγκλεισμός δεν κάνει καλό στην κατάστασή σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αυτό θα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Μιλήστε με τους φίλους σας. Υπάρχουν τόσοι τρόποι: Τηλέφωνα, βιντεοκλήσεις, μηνύματα. Ανταλλάξτε αστεία βιντεάκια και αλλάξτε τη διάθεσή σας.

  • Ζυγός

Αυτό που θέλετε διακαώς να κάνετε τώρα, είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Επιλέξτε κάποιον συνομιλητή που η πνευματική του οξύνοια ταιριάζει με τη δική σας. Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι πιθανό να προκύψουν. Μια κοινή συνεργασία για ένα βιβλίο, μια επιστημονική ανακάλυψη ή ένα αστείο ποίημα.

  • Σκορπιός

Ό,τι και αν βάλετε στο μυαλό σας, είναι καταδικασμένο να επιτύχει! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Όλοι οι στόχοι σας σήμερα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν. Για αυτό προσέξτε τι εύχεστε. Μπορεί τελικά να μην σας αρέσει αυτό που θα πάρετε.

  • Τοξότης

Οι πολλές κουβέντες απλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Αν προσπαθείτε να διορθώσετε μια κατάσταση, το σοφότερο που έχετε να κάνετε είναι να σιωπήσετε. Ουκ εν το πολλώ το ευ. Η λαχτάρα σας να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α, μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Μπορείτε να στείλετε λουλούδια ή γλυκά.

  • Αιγόκερως

Τώρα που είστε κλεισμένοι μέσα, είναι μια καλή ευκαιρία να εξετάσετε τα οικονομικά σας. Οργανώστε τους λογαριασμούς σας, υπολογίστε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Θέστε έναν μακροπρόθεσμο στόχο και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να τον επιτύχετε. Εξάλλου, τώρα ξοδεύετε λιγότερα.

  • Υδροχόος

Ένα από τα μεγαλύτερά σας προτερήματα είναι ότι κοιτάτε τη δουλειά σας – και το ίδιο θέλετε και από τους άλλους. Αυτή η στάση σας βέβαια μπορεί να παρερμηνευθεί ως αδιάφορη και απόμακρη. Επικοινωνήστε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δείξτε ότι νοιάζεστε. Κάντε τους ένα κομπλιμέντο και φτιάξτε τους τη διάθεση.

  • Ιχθύες

Δεν σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής. Οι τρέχουσες συνθήκες σας επιτρέπουν να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να κάνετε ενδοσκόπηση. Έχετε τη χρυσή ευκαιρία να αναλογιστείτε με ηρεμία τα ζητήματα που σας απασχολούν και να πάρετε αποφάσεις. Όταν όλα τελειώσουν, θα έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο σε προσωπικό επίπεδο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments