Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας έντυπο: Αυτό είναι το έγγραφο που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες

Απαγόρευση κυκλοφορίας έντυπο: Αυτό είναι το έγγραφο που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες
Απαγόρευση κυκλοφορίας έντυπο: Ένα ειδικό έντυπο θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους μόλις επιβεβαιωθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας έντυπο:Τον τελευταίο καιρό το ενδεχόμενο να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας εξεταζόταν από τους ανθρώπους της κυβέρνησης. Οι αρχές δεν ήθελαν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά η μη συμμόρφωση του κόσμου με τις υποδείξεις των ειδικών δεν άφησαν πολλά περιθώρια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στον Ελληνικό λαό και όπως όλα δείχνουν θα επιβεβαιώσει την απαγόρευση.

Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Θα γίνει δηλαδή αυτό που οι άνθρωποι της κυβέρνησης έλεγαν από την πρώτη στιγμή. Ο κόσμος θα βγαίνει από το σπίτι μόνο για τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες. Τον ανεφοδιασμό του νοικοκυριού με είδη πρώτης ανάγκης ή την επίσκεψη σε κάποιον γιατρό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα ειδικό έγγραφο.

Στις 19:00 οι υπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κοντοζαμάνης θα εξειδικεύσουν τα μέτρα πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως τη λειτουργία των τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας. Αναμένεται επίσης να ανακοινώσουν ότι οι πολίτες θα μπορούν με μηνύματα SMS , προς συγκεκριμένο αριθμό, να δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνονται.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments