Ελλάδα

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο δάσος Σέιχ Σου – Είχε γεμίσει με εκατοντάδες πολίτες

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο δάσος Σέιχ Σου – Είχε γεμίσει με εκατοντάδες πολίτες
Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα απαγορεύεται η κυκλοφορία στο δάσος Σέιχ Σου.

Οι αμετανόητοι πολίτες που δείχνουν αδιαφορία για τα μέτρα της κυβέρνησης στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκα στο δάσος προκαλώντας τις αρμόδιες αρχές να λάβουν επιπλέον μέτρα.

«Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, παρά τις οδηγίες που έχουμε δώσει για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων ορισμένοι επιμένουν εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά. Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουμε με κάθε μέσο την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σήμερα Κυριακή καταγράφεται μαζική συγκέντρωση πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αποφάσισα να απαγορεύσω την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψουμε τη διάδοση του κορονοϊού. Το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και θα αστυνομεύεται διαρκώς για όσο διάστημα χρειαστεί. Απευθύνω εκ νέου έκκληση προς όλους για παραμονή στο σπίτι. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Μένουμε σπίτι», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments