Ελλάδα

Ηλιούπολη – ιερέας: Παπάς ταμπουρώθηκε με πιστούς αγνοώντας τον κορωνοϊό

Ηλιούπολη – ιερέας: Παπάς ταμπουρώθηκε με πιστούς αγνοώντας τον κορωνοϊό
Ηλιούπολη - ιερέας: Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εκκλησία της Ηλιούπολης

Ηλιούπολη – ιερέας: Κωμικοτραγικές καταστάσεις καταγράφονται την ώρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Χαρακτηριστική είναι η είδηση που αναφέρει ότι στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, υπήρξε καταγγελία πολίτη ότι ο ιερέας πήγε κανονικά στον ιερό ναό για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία μαζί με πιστούς, παρά την απαγόρευση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ilioupolinews.gr, o ιερέας  παρά την απαγόρευση της πολιτείας φέρεται να τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρρεκλήσι, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του βουνού, στο οποίο είχε απαγορευθεί χθες η πρόσβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία αλλά το πλήρωμα του περιπολικού που έφθασε στο σημείο δεν διαπίστωσε κάτι ύποπτο και έφυγε. Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πολίτης επανήλθε με δεύτερη καταγγελία υποστηρίζοντας στην αστυνομία ότι ο παπάς είχε ταμπουρωθεί στην εκκλησία με πιστούς.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, σε εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κορονοϊό και τις συμβουλές των ειδικών και να σπεύσουν στην εκκλησία προκειμένου να μεταλάβουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments