Ελλάδα

Κορωνοϊός – ΠΟΕΔΗΝ: Τεράστια κενά στα νοσοκομεία από το προσωπικό που νοσεί

Κορωνοϊός – ΠΟΕΔΗΝ: Τεράστια κενά στα νοσοκομεία από το προσωπικό που νοσεί
Κορωνοϊός - ΠΟΕΔΗΝ: Τουλάχιστον 70 άτομα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό νοσούν με τον ιό COVID-19, ενώ 400 άτομα είναι σε καραντίνα.

Κορωνοϊός – ΠΟΕΔΗΝ: Κώδωνα κινδύνου σχετικά με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που νοσεί από κορωνοϊό και βρίσκεται μακριά από το πεδίο της μάχης με τον αόρατο εχθρό κρούει η ΠΟΕΔΗΝ. Σύμφωνα με τον πρόεδρό της κ. Μιχάλη Γιαννάκο η ανάκληση αδειών που έγινε το προηγούμενο διάστημα έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εφεδρείες όπως χαρακτηριστικά τονίζει αφού όλο και περισσότεροι γιατροί, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό μολύνεται από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν να νοσούν 3 άτομα στο ακτινολογικό, στον αξονικό τομογράφο και στον αγγειογράφο.

Στο νοσοκομείο στην Πρέβεζα 13 άτομα προσωπικού είναι σε καραντίνα. Στο Νοσοκομείο Καστοριάς νοσούν 10 άτομα, στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων 1 στην Καλαμάτα 2, στον Πύργο 1 στο νοσοκομείο Αμαλιάδος 1 στην Πρέβεζα 1 στο Ρίο 3 στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου 1, στο ΚΑΤ 1, στο ΕΚΑΒ 1 στο νοσοκομείο Αγίας Όλγας 3, στο Γενημματάς 13, στο Ελπίς 2 στον Άγιο Σάββα 7 στο Λαϊκό 4 στο Αλεξάνδρας 4 στο Ιπποκράτειο 3 στο Νίμιτς 2 στο Αττικό 2 στο Δρομοκαϊτειο 4. Συνολικά, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ νοσούν 70 άτομα ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα 400 άτομα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments