Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τον κορωνοϊό: 94 νέα κρούσματα – 624 συνολικά – 15 νεκροί

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τον κορωνοϊό: 94 νέα κρούσματα – 624 συνολικά – 15 νεκροί
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τον κορωνοϊό: Δυο νέοι θάνατοι καταγράφηκαν από τον κορωνοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό στους 15. Νέα 94 κρούσματα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, 624 συνολικά στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τον κορωνοϊό: Σημαντική αύξηση υπήρξε στα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση καταγράφηκαν 94 νέα κρούσματα και ανέβασαν τον συνολικό αριθμό στα 624. Επίσης έγινε γνωστό ότι άλλοι δυο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους.

Μέχρι σήμερα έχουν φύγει από τη ζωή 15 άνθρωποι από κορωνοϊό. 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη. Στα θετικά νέα της ημέρας είναι ότι 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έκανε τηλεοπτικά την ενημέρωση, αλλά αυτή έγινε γραπτά. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό έγινε εξαιτίας του νέου διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 18:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments