Διεθνή

Η Υπουργός Υγείας του Βελγίου ζήτησε από τους πολίτες να μην κάνουν π@ρτούζες λόγω κορωνοϊού

Η Υπουργός Υγείας του Βελγίου ζήτησε από τους πολίτες να μην κάνουν π@ρτούζες λόγω κορωνοϊού
«Παρακαλούνται οι κ.κ. και κυρίες πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων», ήταν η δήλωση που φέρεται να έκανε η υπουργός Υγείας του Βελγίου Maggie de Block, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αληθινή.

Από το πρωί της Κυριακής κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφερα ότι η Υπουργός Υγείας του Βελγίου για να αντιληφθούν οι πολίτες της χώρας την ραγδαία έξαρση του κορωνοϊού προχώρησε σε μια ιδιαίτερη δήλωση. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι απαγορεύονται οι π@ρτούζες.

«Παρακαλούνται οι πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων και όργια μέχρι να παύσει η πανδημία. Ωστόσο, δεν απαγορεύεται το σεξ μεταξύ δυο ατόμων όπως και ο αυνανισμός», φέρεται να ήταν η δήλωση της Υπουργού Υγείας του Βελγίου, Maggie de Block.

Αυτή η είδηση ξεκίνησε να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ του εξωτερικού και αναπαράχθηκε  και από πολλά Ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έκανε ποτέ κάποια τέτοια δήλωση και όλο το θέμα ήταν κατασκευασμένο.  Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με μια έρευνα του 2018, το 78% των ζευγαριών στο Βέλγιο δήλωσε ανοιχτά ότι προβαίνουν σε «ανταλλαγές συντρόφων», μια κουλτούρα στη χώρα πολύ κοινή, από τον 19ο αιώνα και τη βασιλεία του Λεοπόλδου του δεύτερου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments