Πολιτική

Γεωργιάδης – Παπαδημούλης: Νέο αιχμηρό σχόλιο για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Γεωργιάδης – Παπαδημούλης: Νέο αιχμηρό σχόλιο για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ
Γεωργιάδης - Παπαδημούλης: Συνέκρινε τα ψώνια της Μέρκελ με εκείνα του ευρωβουλευτή του Σύριζα.

Γεωργιάδης – Παπαδημούλης: Δεν σταματά να σχολιάζει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, τις φωτογραφίες που έδειχναν τον ευρωβουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη να έχει ψωνίσει πάρα πολλά πράγματα από σούπερ μάρκετ γεμίζοντας τα καρότσια του μέχρι πάνω. Αφορμή για το νέο αιχμηρό σχόλιό του ήταν τα ψώνια που έκανε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, η οποία πήγε στο σούπερ μάρκερ και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να έχει αγοράσει πολύ λίγες προμήθειες. Συγκεκριμένα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter τις δυο φωτογραφίες- του κ. Παπαδημούλη και της κας Μέρκελ- και σχολίασε τα εξής:  «Κάντε την σύγκριση, στην πρώτη φωτό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της στο Super Market και αγοράζει ελάχιστα πράγματα ως παράδειγμα (από την Bild), στην δεύτερη φωτό ο «αγωνιστής» της Αριστεράς με τα καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω και να του τα κουβαλάνε….», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter του ο κ. Γεωργιαδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η φωτογραφία με την καγκελάριο να ψωνίζει δημοσιεύτηκε στην Bild όπου και φαίνεται να έχει αγοράσει τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κρατούσε και αποστάσεις από τους υπόλοιπους πελάτες. Τα ψώνια της τα έκανε εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Καγκελάριος Μέρκελ, φορώντας μάλιστα τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος της στους Γερμανούς πολίτες, αγόρασε, τέσσερα μπουκάλια από το διάσημο κρασί της Λομβαρδίας Barbera d’Asti της Ricossa, σαμπουάν και χαρτί υγείας. Σύμφωνα μάλιστα με τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται τακτικά το συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην οικία της, φέροντας τις σακούλες από το σπίτι της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments