Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [22/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [22/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [22/03/20].
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [22/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [22/03/20].

 • Κριός

Η θετική σκέψη θα σας βοηθήσει πολύ στην αναζήτηση του αληθινού έρωτα. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και χαμογελάστε. Ακόμη και αν θεωρήσατε κάποια στιγμή ότι ο θεός Έρωτας σας έχει ξεχάσει, η αισιοδοξία θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

 • Ταύρος

Μήπως το τελευταίο φλερτ σας κάνει σκωτσέζικα ντους; Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να απορρίπτονται για λόγους που είναι έξω από τον έλεγχό σας. Δείτε την κατάσταση με μια άλλη οπτική.

 • Δίδυμοι

Η σύγχυση φαίνεται να είναι το μικρό σας όνομα σήμερα. Ενώ υπερηφανεύεστε ότι κρατάτε όλες τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές, το φλερτ σας σάς στέλνει διαρκώς συγκεχυμένα μηνύματα. Σταματήστε να προσπαθείτε να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα από αυτό και ξεχάστε το. Αφήστε σε αυτόν/αυτήν την επόμενη κίνηση.

 • Καρκίνος

Για εσάς η επικοινωνία είναι μια μορφή τέχνης. Για αυτό μπορεί να εκπλαγείτε μόλις μάθετε ότι έχει παρερμηνευθεί κάτι σημαντικό που αποκαλύψατε πρόσφατα σε κάποιον. Το χειρότερο είναι ότι πρόκειται για κάποιον που θέλατε να εντυπωσιάσετε. Έχετε ακόμη χρόνο για να λύσετε την παρεξήγηση.

 • Λέων

Το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να λακίσει στην πρώτη δυσκολία. Εσείς επικεντρωθείτε στο να επανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σας. Θα πρέπει να τα έχετε βρει πρώτα με τον εαυτό σας, πριν πείσετε κάποιον άλλον να κάνει την κίνησή του.

 • Παρθένος

Μπορεί το τελευταίο μέρος που θα σκεφτόσασταν να φλερτάρετε, να είναι το σπίτι σας. Αλλά τώρα, λόγω των συνθηκών, θα πρέπει να εξετάσετε και αυτό το ενδεχόμενο. Γραφτείτε σε μια διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών και συνομιλήστε με καινούργια άτομα. Κάντε πιο ευχάριστες τις επόμενες μέρες.

 • Ζυγός

Είναι δύσκολο να ξεφορτωθείτε τα απωθημένα από τις προηγούμενες σχέσεις σας. Ακόμη και όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα, έχετε την τάση να τα συγκρίνετε με «πρώην». Ζήστε στο παρόν. Έχετε μάθει αρκετά από τα λάθη του παρελθόντος. Μην κολλάτε σε επώδυνες αναμνήσεις.

 • Σκορπιός

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι σχεδόν μαγικές τώρα. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο στέλνοντας ένα e-mail στο αντικείμενο του πόθου σας. Συνομιλήστε με τους φίλους σας. Μπορείτε να πείσετε οποιονδήποτε να κάνει αυτό που θέλετε τώρα.

 • Τοξότης

Οι απόψεις σας για το σεξ μπορεί να στείλουν λάθος μήνυμα, σε κάποιο άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Πριν αρχίσετε να απαριθμείτε όλα τα πράγματα που σας φτιάχνουν ή σας ξενερώνουν, σκεφτείτε πώς θα γίνουν αντιληπτά. Αφήστε να πλανάται λίγο μυστήριο γύρω από το άτομό σας. Δεν θα χάσετε.

 • Αιγόκερως

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη σήμερα. Είναι η ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με κάποιο εγχείρημα που διαρκώς αναβάλλατε. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα όταν θα το έχετε ολοκληρώσει.

 • Υδροχόος

Η λέξη «κούραση» δεν περιγράφει καν το πώς αισθάνεστε. Χρειαζόσασταν επειγόντως ένα διάλειμμα από την χαώδη καθημερινότητά σας; Είναι λες και το σύμπαν συνωμότησε υπέρ σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε χωρίς τύψεις εκείνον τον δωδεκάωρο ύπνο!

 • Ιχθύες

Η σκληρή σας δουλειά εκτιμάται πάντα από φίλους και συναδέρφους. Αντί να επιζητάτε διαρκώς να είστε στο επίκεντρο, γιατί δεν αφήνετε και κάποιον άλλον να πάρει τα εύσημα; Εξάλλου, χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα βρισκόσασταν στη θέση που είστε σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments