Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [22/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [22/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [22/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [22/03/20].

  • κριός

Πρέπει να περιμένεις γι’ αυτό που θέλεις, επειδή οι άνεμοι της αλλαγής μοιάζουν με θύελλα στα ερωτικά σου. Ένα ζήτημα στη σχέση σου, μπορεί να αποκαλύψει αυτά που πρέπει να αλλάξεις στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα, αλλά αυτό θα τα κάνει όλα να φαίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά.

  • ταύρος

Αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο στη σχέση σου, τότε πρέπει να αλλάξεις την οπτική σου και να δεις τα ερωτικά σου, μέσα από έναν πιο αισιόδοξο φακό. Μπορείς επίσης να αντικαταστήσεις μια παραδοσιακή ή δοκιμασμένη ερωτική προσέγγιση…. με κάτι πιο εκκεντρικό, ασυνήθιστο ή ριζοσπαστικό. Αυτό που βιώνεις, μπορεί να είναι διαφορετικό….όχι όμως λιγότερο δυνατό!

  • δίδυμοι

Μπορεί να φαίνεται πιο δελεαστικό κι εμπνευσμένο, να εμπιστευτείς τη διαίσθηση και το ένστικτό σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, παρά τη λογική. Είναι πιο σημαντικό να πιστεύεις αυτά που αισθάνεσαι αντί να σκέφτεσαι να εξελίξεις ένα ερωτικό σενάριο. Η εσωτερική σου φωνή, σου λέει πάντα την αλήθεια! Γι’ αυτό φρόντισε να καταλάβεις, αν σου λέει ν’ ακολουθήσεις τα συναισθήματα ή τη λογική σου.

  • καρκίνος

Κάτι βαθύ και ενθουσιώδες σε περιμένει, αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη στα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν έχεις αποφασίσει να αγνοήσεις τις νέες εμπειρίες, δεν θα μπορέσεις να αγνοήσεις όλες τις παθιασμένες ανακαλύψεις που σου προσφέρονται. Οι πιο παθιασμένες ανταμοιβές έρχονται, όταν πάψεις ν’ αντιστέκεσαι. Αντί να αντισταθείς λοιπόν στην κατεύθυνση που σε ωθεί η καρδιά σου, δες το με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δε θα είναι αβάσιμη η εμπιστοσύνη που θα δείξεις!

  • λέων

Το ερωτικό σου ταξίδι, μπορεί να περιλαμβάνει πολλές ανατροπές και αλλαγές αυτό το διάστημα. Ευτυχώς, είσαι σε θέση να ακολουθήσεις τις αλλαγές και να συνδεθείς εντυπωσιακά με την ικανότητα που έχεις, να προσαρμόζεσαι. Δεν είσαι διατεθειμένη ν’ αντισταθείς σε ό, τι αλλοιώνει τα ερωτικά σου, επειδή μπορείς να δεις τον τρόπο που διαπερνά το κύμα της αλλαγής τη σχέση σου και φέρνει μπόλικο αυθορμητισμό. Αν υιοθετήσεις ένα ανοιχτό και ευέλικτο μυαλό, θα μπορέσεις να ενισχύσεις το παθιασμένο δυναμικό σου.

  • παρθένος

Τώρα το μυαλό σου θα είναι ανοιχτό, σε διάφορες προτάσεις. Όσο πιο ασυνήθιστες είναι…. τόσο πιθανότερο, να απευθύνονται σε σένα. Η επιθυμία σου ν’ ανοίξεις τα φτερά σου και να επεκτείνεις το μυαλό σου, είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Το ίδιο και η αυθόρμητη παρόρμηση για τα ερωτικά σου πλάνα. Δεν θέλεις να δοκιμάσεις την διακριτική αλλαγή. Θέλεις να τη ζήσεις έντονα. Κι αυτό ακριβώς, σου προσφέρεται!

  • ζυγός

Αυτό το διάστημα, θα προκύψουν σκέψεις ή συναισθήματα, που είχες κλειδωμένα στο μυαλό ή την καρδιά σου. Μπορεί να χρειαστεί να σταματήσεις να αντιδράς συναισθηματικά ή παρορμητικά…. σε ό,τι επανεμφανίζεται ή αποκαλύπτεται. Ακόμη και αν αυτό που έχει κατασταλεί, κάνει ξαφνικά ή απροσδόκητα την εμφάνισή του, υπάρχει κάτι μαγικό, σε ό, τι προκύψει. Μόλις το επισημάνεις, θα δημιουργηθεί τεράστιο αντίκτυπο στη σχέση σου.

  • σκορπιός

Ακόμα κι αν είσαι από τους σπάνιους Σκορπιούς που «παίζει εκ του ασφαλούς» στα ερωτικά του, ο επαναστατικός σου χαρακτήρας, θα εμφανιστεί σε πλήρη ισχύ τώρα. Η καρδιά σου θα σε παροτρύνει να γίνεις πιο φιλόδοξη, αν αποφασίσεις να υποκινήσεις αλλαγές, στην ερωτική σου ζωή. Θέλεις να πάρεις αυτό που είναι συνηθισμένο και να το μετατρέψεις σε κάτι εξαιρετικό. Με την ανάλογη αυτοπεποίθηση και συμπεριφορά, δεν διατρέχεις τον κίνδυνο να απογοητευτείς.

  • τοξότης

Αν η καρδιά σου αισθάνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει μια σημαντική αλλαγή στη σχέση σου, τότε πίστεψε πως σου λέει την αλήθεια. Έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι βαθύ και σαρωτικό, αντί να συνεχίσεις να εστιάζεις στα παθιασμένα σου καπρίτσια. Είναι αναπόφευκτο να υπάρχει κάτι εμπνευσμένο και απελευθερωτικό, που θα σε ωθήσει να το εξερευνήσεις ή θα σε κατευθύνει, σε μια καινούργια ερωτική εποχή. Πρόσβλεπε σ’ αυτό και μην ξανακοιτάξεις πίσω!

  • Αιγόκερος

Μπορεί με το ταίρι σου να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακαλύψεων, που θα ενισχύσει το δεσμό σας. Η σχέση σου απολαμβάνει τώρα, ένα ευχάριστο μείγμα δημιουργικότητας και διανόησης. Δύο κεφάλια μαζί, πρόκειται να γίνουν ισχυρότερα από ένα…. και η μεταξύ σας συνεργασία, θα είναι το εισιτήριο για μια παθιασμένη ανάπτυξη, που περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να εκδηλωθεί.

  • υδροχόος

Η αλλαγή που διαπερνά την ερωτική σου ζωή, θα σου φανεί περισσότερο εμπνευσμένη και απελευθερωτική… παρά αποθαρρυντική. Κάτι που αφορά τη σχέση σου, πρόκειται να γίνει πιο διαχειρίσιμο ή να ταιριάζει περισσότερο με τους όρους σου. Μπορεί να είναι το κάτι παραπάνω που λες, που θα εξελίξει τη σχέση σου, ή ο εραστής σου θα γίνει πιο δεκτικός στις ιδέες που έχεις για το κοινό σας μέλλον! Εσύ πάντως αυτή τη φορά, γράφεις ιστορία!

  • ιχθύες

Δεν θα ενοχληθείς από τις ερωτικές αλλαγές, που προκύπτουν στη σχέση σου. Αν όμως τα ερωτικά σου ζητήματα αρχίσουν να φαίνονται χαοτικά, θα αποφασίσεις να τα φρενάρεις. Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο κάποιες φορές, μπορεί να προσπαθήσεις να θέσεις τέλος σε μια διαδικασία, που δεν είναι τόσο ανεξέλεγκτη όσο φαίνεται. Αποδέξου πως πρέπει να σταματήσεις, να ελέγχεις και να κατευθύνεις. Εμπιστέψου πως η καρδιά σου, είναι σε ασφαλή κοσμικά χέρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments