Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεκίνησαν οι έλεγχοι από τις 06.00

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεκίνησαν οι έλεγχοι από τις 06.00
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι περισσότεροι επέλεξαν να έχουν μαζί τους χειρόγραφη δήλωση για βεβαίωση - Μποτιλιάρισμα στην οδό Κηφισού λόγω ελέγχων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Από τις 6 το πρωί έχει τεθεί σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να περιοριστεί, όσο είναι δυνατόν, η διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Αστυνομικοί, δημοτικοί αστυνομικοί και λιμενικοί σε όλη τη χώρα κάνουν ελέγχους από νωρίς το πρωί για να διαπιστώσουν αν οι πολίτες συμμόρφωνονται με το νέο μέτρο. Οι περισσότεροι από τους οδηγούς και τους πεζούς είχαν μαζί τους, όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν, χειρόγραφες δηλώσεις για την κίνησή τους.

Δείτε ελέγχους στην Αθήνα, στη λεωφόρο Συγγρού:

Δείτε βίντεο με ελέγχους στη Θεσσαλονίκη:

Μπλόκο για ελέγχους έχει στηθεί από την αστυνομία και στην λεωφόρο Κηφισού στην γέφυρα Καλυφτάκη με αποτέλεσμα να παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στο ρεύμα ανόδου, η οποία λίγο πριν τις 7:30 ξεκινούσε από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, επιτήρηση για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα γίνεται και με τη χρήση drones καθώς και ελικοπτέρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments