Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα “μπλόκα” της αστυνομίας έφεραν μποτιλιάρισμα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα “μπλόκα” της αστυνομίας έφεραν μποτιλιάρισμα
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βγήκα στους δρόμους για να ελέγξουν με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό χάος σε πολλούς κεντρικούς δρόμους.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Από σήμερα στις έξι το πρωί τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Όσοι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι επιτρέπεται να είναι στο όχημα ο οδηγός και ένα ακόμα άτομο. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βγήκαν από νωρίς στους δρόμους για να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους. Ωστόσο αυτό προκάλεσε και προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας θυμίζει μέρες προ απαγόρευσης κυκλοφορίας,ενώ ουρές έχουν σχηματιστεί στην άνοδο της Εθνικής μέχρι τη γέφυρα Καλυφτάκη. Ίδια εικόνα και στην Αττική Οδό όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση. Από τις 6:00 οι αστυνομικοί στήνουν μπλόκα και πραγματοποιούν ελέγχους στα έγγραφα των πολιτών. Είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν χαρτιά και οι αστυνομικοί είναι ελαστικοί σήμερα. Το ίδιο θα ισχύσει και για αύριο και θα μένουν κυρίως στις συστάσεις, ωστόσο, θα πέσουν και τα πρώτα πρόστιμα εντός των ημερών.

Δείτε τον σχετικό χάρτη

Δείτε live την κίνηση εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments