Ελλάδα

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Οι μικρές μετακίνησες κοντά στο σπίτι δεν απαγορεύονται

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Οι μικρές μετακίνησες κοντά στο σπίτι δεν απαγορεύονται
Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε διευκρινίσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από σήμερα 23 Μαρτίου για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: O κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα 23 Μαρτίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι μικρές μετακινήσεις κοντά της οικίας δεν υπόκεινται στην απαγόρευση. Παρόλα αυτά ο κ.Πέτσας δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες λέγοντας πως θα υπάρξουν επιπλέον διευκρινίσεις άμεσα.

Τι ισχύει για τους αστυνομικούς ελέγχους

Για τους αστυνομικούς που κάνουν τους ελέγχους, ο κ. Πέτσας είπε ότι θα υπάρξει πρόβλεψη προκειμένου να μην έρχονται σε κοντινή επαφή με τους οδηγούς και να μην πιάνουν τις βεβαιώσεις. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς προέβη σε διευκρινίσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι οι πολίτες θα πρέπει να πηγαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες μόνο για εξαιρετικό λόγο. «Το Δημόσιο θα δέχεται σε εξαιρετικές κατεπείγουσες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά.

  • Για την κίνηση φορτηγών τροφοδοσίας απαιτείται βεβαίωση του εργοδότη και δελτίο αποστολής ή σχετικό δελτίο κίνησης.
  • Οι καλλιεργητές πρέπει να δώσουν βεβαίωση εργοδότη σε όλους τους υπαλλήλους τους ημεδαπούς ή αλλοδαπούς.Γ
  • Για το θέμα του ορίου των 2 επιβατών ανά ΙΧ ότι υπάρχουν εξαιρέσεις για τα ανήλικα τέκνα, ή για μετάβαση σε τελετή και μόνο αν είναι συγγενείς Α βαθμού.
  • για τους δημοσιογράφους θα πρέπει να υπάρχει βεβαίωση εργοδότη και λόγω της μη ύπαρξης ωραρίου να συνοδεύεται η βεβαίωση με το ρεπορτάζ το οποίο καλύπτεται.
  • από σήμερα τις 12 τα μεσάνυχτα διακόπτονται όλες οι πτήσεις από και προς Ηνωμένο Βασίλειο και ήδη έχουν διακοπεί όλες οι συνδέσεις με την Τουρκία.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments