Πολιτική

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: “Επιπλέον αποφάσεις και μέτρα και σε άλλους κλάδους”

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: “Επιπλέον αποφάσεις και μέτρα και σε άλλους κλάδους”
Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δηλώσεις του προετοίμασε το έδαφος και για νέα μέτρα από πλευράς κυβέρνησης, τα οποία αναμένεται να παρθούν και σε άλλους επιχειρησιακούς κλάδους για την αντιμετώπιση του ιού.

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για τη διακοπή της δραστηριότητας και σε άλλους επιχειρησιακούς κλάδους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Σήμερα, θα παρθούν κάποιες επιπλέον αποφάσεις όσον αφορά για την επέκταση του δικτύου ασφαλείας και σε άλλες κατηγορίες, είτε επιχειρηματικής δραστηριότητας, είτε επιτηδευματιών… Κάθε φορά που αξιολογούμε ότι ένας κλάδος πλήττεται πολύ από τη μείωση του τζίρου θα επεκτείνουμε τα μέτρα στήριξης και σε αυτόν τον κλάδο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας.

Σχετικά με τα θέματα που θα τεθούν στη συνεδρίαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι “το ζήτημα είναι να δούμε πού βρισκόμαστε με τα μέτρα που έχουμε πάρει για τον κορωνοϊό, να γίνει ενημέρωση από το οικονομικό επιτελείο για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας τα οποία έχουν αποφασιστεί και μπαίνουν σε λειτουργία από σήμερα και να τι αποφασίστηκε εχθές στο Eurogroup. Πάνω σε αυτό το πλέγμα θα έχουμε και τις εισηγήσεις άλλων υπουργών, όπως για παράδειγμα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης. Άρα το υπουργικό συμβούλιο έχει σαν στόχο να δει πού βρισκόμαστε και αν χρειάζεται να πάρουμε περισσότερα μέτρα είτε για την ενίσχυση της οικονομίας, είτε για την προστασία της δημόσιας υγείας σε συγκεκριμένες περιοχές”.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, είναι “ξεκάθαρο ότι από τις 18/3 δεν γίνονται απολύσεις”, ενώ ερωτηθείς σχετικά, ξεκαθάρισε πως η αποστολή μηνύματος στο 13033 είναι χωρίς χρέωση.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments