Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση – δηλώσεις για τα κρούσματα της ημέρας από τον κορωνοϊό

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση – δηλώσεις για τα κρούσματα της ημέρας από τον κορωνοϊό
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό. Τελευταίο θύμα ένας ηλικιωμένος στην Ξάνθη.

Πρόκειται για άντρα προχωρημένης ηλικίας από την περιοχή του Δήμου Μύκης. Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. “Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη της Ξάνθης έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια. Όπως είναι λογικό πρώτος θάνατος έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους καθώς πρόσφατα ξεκίνησε μια δημόσια συζήτηση στην περιοχή αναφορικά με κατοίκους της Ξάνθης που επιστρέφουν από το εξωτερικό και το ποσό καλά ενημερωμένοι είναι για την εφαρμογή της καραντίνας.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments