Ελλάδα

Ζήτω η 25η Μαρτίου: Το μήνυμα του Ολυμπιακού για την επέτειο της επανάστασης του 1821

Ζήτω η 25η Μαρτίου: Το μήνυμα του Ολυμπιακού για την επέτειο της επανάστασης του 1821
Ζήτω η 25η Μαρτίου: Οι Ερυρθόλευκοι" δεν έμειναν άπραγοι τη σημερινή ημέρα γιορτής και μνήμης για τη χώρα, αντιθέτως έστειλαν μέσω Twitter το δικό τους ηχηρό μήνυμα γιορτάζοντας με τη σειρά τους την επέτειο.

Ζήτω η 25η Μαρτίου: Μπορεί η φετινή επέτειος να μην τιμάται όπως πάντα μιας και ο κορωνοϊός κατάφερε να ματαιώσει κάθε πατροπαράδοτη δραστηριότητα. Η κυβέρνηση προ ημερών είχε κάνει σαφές πως αναστέλλεται κάθε εκδήλωση για την επέτειο της επανάστασης του 1821, ενώ από τη Δευτέρα έθεσε σε εφαρμογή την απαγόρευση κυκλοφορίας ρίχνοντας αποκλειστικά το βάρος στην καταπολέμηση και μη εξάπλωση του φονικού ιού που μαστίζει τον πλανήτη.

Έτσι οι Έλληνες περιορίζονται σήμερα στο να γιορτάσουν την επέτειο από το σπίτι. Αυτό ωστόσο δεν παύει να διατηρεί ψηλά των φρόνιμα των Ελλήνων πολιτών, καθώς κανείς δεν ξεχνά αυτά που πέρασαν οι πρόγονοί μας πριν περίπου 200 χρόνια προκειμένου εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.

Στο κλίμα της ημέρας εκτός από φορείς και δήμους κινήθηκαν και αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι, τηρώντας την επέτειο ανεβάζοντας στους κοινωνικούς λογαριασμούς βίντεο και μηνύματα ενότητας στον ελληνικό λαό. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ολυμπιακός, με τους “Ερυθρόλευκους” να περνούν μέσω του λογαριασμούς τους στο Twitter το μήνυμα απλά και λητά χρησιμοποιώντας πέραν των ελληνικών και τα αγγλικά.

Με την γαλανόλευκη να κυματίζει, οι Πειραώτες έγραψαν “Ζήτω η Ελλάδα” με το μήνυμα αυτό να φθάνει σε όλα τα μέρη του πλανήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments