Διεθνή

Κορονοϊός Ιταλία: 34χρονη νοσοκόμα αυτοκτόνησε – Νόμιζε πως έχει μεταδώσει σε άλλους τον ιό

Κορονοϊός Ιταλία: 34χρονη νοσοκόμα αυτοκτόνησε – Νόμιζε πως έχει μεταδώσει σε άλλους τον ιό
Κορονοϊός Ιταλία: Η 34χρονη Ντανιέλα Τρέτσι εργαζόταν στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο στην Μόντσα, 10 χιλιόμετρα από το Μιλάνο, στην καρδιά της επιδημίας.

Μία 34χρονη νοσοκόμα η οποία διαγνώσθηκε με κορονοϊό και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου, έβαλε τέλος στη ζωή της. Η Ντανιέλα, κάθε μέρα έδινε μάχη μαζί με άλλους νοσοκόμους και νοσοκόμες στην Λομβαρδία κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με συναδέλφους της που την γνώριζαν αλλά και το σωματείο της πίστευε ότι είχε μεταδώσει τον κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους και αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει. Η 34χρονη Ντανιέλα Τρέτσι εργαζόταν στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο στην Μόντσα, 10 χιλιόμετρα από το Μιλάνο, στην καρδιά της επιδημίας.

Πίστευε ότι ίσως έχει μεταδώσει τον ιό σε άλλους

Σύμφωνα με την ομοσπονδία νοσοκόμων η Ντανιέλα υπέφερε από μεγάλο στρες και η υποψία ότι μπορεί να κόλλησε τον ιό σε άλλους ανθρώπους την λύγισε. Η ίδια ομοσπονδία αναφέρει ότι παρόμοιο επεισόδιο έγινε και πριν από μια εβδομάδα στην Βενετία. Η διεύθυνση του νοσοκομείου ανέφερε ότι η Ντανιέλα ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου αλλά δεν την παρακολουθούσαν στενά. Τώρα, διατάχθηκε έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της. Σύμφωνα με τα στοιχεία από Ιταλικό Ινστιτούτο, 5.760 εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Αυτοκτόνησε λίγο πριν ακούσει τα αποτελέσματα της

Υπενθυμίζεται πως στις 22/3 γνωστοποιήθηκε ακόμη μία αυτοκτονία νοσοκόμας από την Ιταλία. Μία 49χρονη αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι της για δύο ημέρες καθώς είχε εμφανίσει πυρετό. Έχοντας αυτό το σύμπτωμα η ανησυχία της εντάθηκε. Έκανε το τεστ για τον νέο κορονοϊό, όμως δεν άντεξε να περιμένει τα αποτελέσματα και αυτοκτόνησε. Η 49χρονη νοσοκόμα βρέθηκε από έναν ψαρά στον ποταμό Piave, στο Cortellazzo, στις 18 Μαρτίου. Η σωρός της ανασύρθηκε από την Ακτοφυλακή. Όταν αναγνωρίσθηκε το πτώμα της κανείς από τους συναδέλφους της δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όπως λένε, ήταν αφοσιωμένη στη δουλειά της και κανείς τους δεν περίμενε κάποιος συνάδελφος να καταρρεύσει χωρίς επιστροφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments