Διεθνή

Κορωνοϊός Netflix: “Θύμα” του ιού οι υπηρεσίες της πλατφόρμας

Κορωνοϊός Netflix: “Θύμα” του ιού οι υπηρεσίες της πλατφόρμας
Κορωνοϊός Netflix: Δεν γλίτωσε ούτε το Netflix από τον κορωνοϊό καθώς προχώρησε σε αναστολή των υπηρεσιών του στην Μεγάλη Βρετανία.

Κορωνοϊός Netflix: Τη στιγμή που τρία δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και πολλοί από αυτούς περνούν την ώρα τους βλέποντας Netflix, η πλατφόρμα αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας.

Εδώ και κάποιες ώρες λοιπόν, σύμφωνα με τον Independent, το Netflix έχει σταματήσει να λειτουργεί στην Μεγάλη Βρετανία και πολλοί χρήστες δε μπορούν να μπουν στο site της διαδικτυακής πύλης. Προβλήματα αναφέρθηκαν από χρήστες που επιχείρησαν να περιηγηθούν στο σάιτ αλλά και από χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Πάντως σημειώνεται πως προς το παρόν στην Ελλάδα δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με νέα καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου πάνω από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι σε περίπου 70 χώρες και εδάφη έχουν τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της ασθένειας Covid-19, πληθυσμού που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ανέρχεται στα 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Στις περισσότερες από τις χώρες και τα εδάφη (περίπου 40, όπου κατοικούν τουλάχιστον 2,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι) η καραντίνα είναι υποχρεωτική.

Στην Ινδία, σε πολλές αμερικανικές Πολιτείες, την Κολομβία, την Αργεντινή, το Ιράκ, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κλπ)η κατ οίκον απομόνωση είναι υποχρεωτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments