Lifestyle

Αγγελική Δαλιάνη: Ξέσπασε η ηθοποιός – “Αν δεν βγάλετε δηλητήριο δεν μπορείτε”

Αγγελική Δαλιάνη: Ξέσπασε η ηθοποιός – “Αν δεν βγάλετε δηλητήριο δεν μπορείτε”
Αγγελική Δαλιάνη: Μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν αρκετή στο να προκαλέσει πικρόχολα σχόλια και εν συνεχεία το έντονα ειπωμένο παράπονο της ηθοποιού.

Αγγελική Δαλιάνη: Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες, με τη χώρα εδώ και μερικές μέρες – όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης – να βιώνει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στον τομέα της υγείας. Η επέλαση του κορωνοϊού εκτός από την ανθρώπινη ζωή δοκιμάζει και την υπομονή μας, καθώς από τη Δευτέρα η κυβέρνηση περιόρισε στο έπακρο τις μετακινήσεις συνεχίζοντας με αυστηρά μέτρα τη καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Η Αγγελική Δαλιάνη όπως κάθε άνθρωπος θέλησε να μοιραστεί μια από αυτές τις στιγμές δείχνοντας σε μια από τις φωτογραφίες της στο Instagram μια στιγμή της καθημερινότητάς της. Κατά την συγκεκριμένη, η ηθοποιός κρατούσε στο χέρι έναν καφέ στιγμιότυπο που υποδήλωνε πως τον πήρε μέσω ντελίβερι. Αυτό προκάλεσε αρκετά πικρόχολα σχόλια με κάποιους να την “πολιορκούν” για την πράξη της.

Εκείνη ωστόσο δε δίστασε και σε έναν από τους επικριτές της “ξέσπασε” τονίζοντας του χαρακτηριστικά: «Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας δεν μπορείτε!!!! Υπάρχουν άνθρωποι αυτές τις μέρες που για διάφορους πολύ σημαντικούς λόγους, που ίσως εσύ μάλλον με το φτωχό σου το μυαλό να μην μπορείς να καταλάβεις, πρέπει να δουλέψουν… Καλό είναι, λοιπόν, τηρώντας τις προφυλάξεις όπως είπα, να τους στηρίξουμε…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments