Ελλάδα

Κάντε έρωτα μέσω Skype – Αυτό προτείνει ο Θάνος Ασκητής

Κάντε έρωτα μέσω Skype – Αυτό προτείνει ο Θάνος Ασκητής
Ο κ.Ασκητής, συγκεκριμένα είπε: «θα γίνω κι εγώ λίγο πιο τολμηρός, υπάρχει η ψηφιακή επικοινωνία που μας κρατάει ζωντανούς».

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας φαίνεται πως έχει απομακρύνει τα ζευγάρια που δε μένουν κάτω από την ίδια στέγη, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τρόπους για να έρθουν πιο κοντά. Αφού η τεχνολογία όμως εδώ και χρόνια δίνει τη δυνατότητα των βίντεοκλήσεων οι σύντροφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο μέχρι να λήξει αυτή η κατάσταση που βιώνουμε.

Ο Θάνος Ασκήτης, ψυχίατρος σεξουαλικής συμπεριφοράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ του Γιώργου Παπαδάκη για να συζητήσουν για την ψυχολογία του «Μένουμε σπίτι». Αυτή η πρωτόγνωρη, παγκόσμια κατάσταση της κατ’οίκον απομόνωσης δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα σε όλους τους ανθρώπους.

Όπως είπε κ.Ασκητής, με τόσους ασθενείς και νεκρούς σε όλη την υφήλιο, όσοι είμαστε στο σπίτι κλεισμένοι είμαστε υγιής κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χαμογελάμε και να βλέπουμε την πραγματικότητα όπως αυτή εξελίσσεται. Αρα το να ζούμε στο σπίτι με την οικογένεια μας το χαρακτήρισε «ευλογία του Θεού». Τώρα όσο αφορά την απομόνωση στο σπίτι, στην Ελλάδα είχαμε μάθει να έχουμε αυτοπεποίθηση έξω από το σπίτι περισσότερο και λιγότερο μέσα στο σπίτι.

Για την σεξουαλικότητα είπε ότι υπάρχει και δεν σταματάει , μεταξύ δύο μόνιμων συντρόφων που ζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Σε ερώτηση όμως τηλεθεατή για συντρόφους που ζουν κάτω από διαφορετική στέγη, με τον παρούσα ολοκληρωτική απαγόρευση κυκλοφορίας ο κ.Ασκητής είπε «θα γίνω κι εγώ λίγο πιο τολμηρός, υπάρχει η ψηφιακή επικοινωνία μας κρατάει ζωντανούς. Μπορεί λοιπόν δύο σύντροφοι να επικοινωνήσουν μέσα από το Skype και να εκφραστούν όπως θέλουν οι δυο τους, αυτό είναι δικαίωμά τους, ο νοών νοείτω»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments