Ελλάδα

Κορωνοϊός: 26χρονη νοσηλεύεται στο “Σωτηρία”

Κορωνοϊός: 26χρονη νοσηλεύεται στο “Σωτηρία”
Κορωνοϊός: Το αποκάλυψε πριν λίγο στο Star η συντονίστρια και διευθύντρια της έβδομης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Κορωνοϊός: Η 26χρονη γυναίκα νοσηλεύεται μαζί με άλλους ασθενείς με πνευμονία από Covid-19 όπως αποκάλυψε νωρίτερα στο Star η γιατρός κ. Μίνα Γκάγκα. Η κ. Γκάγκα είναι συντονίστρια και διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής κλινικής που έχει μετατραπεί σε νσοκομείο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η Ιατρός δεν διευκρίνισε αν η 26χρονη πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα, και αυτό την ώρα που πληθαίνουν οι ανησυχίες καθώς από τους 23 νεκρούς έως τώρα στη χώρα, τρεις είναι νέοι άνθρωποι. Μία γυναίκα 41 ετών από την Καστοριά. Ένας 42χρονος Γερμανός από την Κρήτη αλλά και σήμερα ένας 46χρονος στρατιωτικός στην Ξάνθη που έγινε το 23ο θύμα του ιού.

Πάντως, τίποτε από αυτά δεν αλλάζει αυτά που γνωρίζουμε για τον κορωνοϊό. Ο ιός παραμένει ακόμα σχετικά ακίνδυνος για τους υγιείς και κυρίως νέους ανθρώπους και είναι πιο πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα ή σε ηλικιωμένα άτομα. Ακόμα και τότε όμως δε σημαίνει ότι αυτός που θα νοσήσει είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει. Το αντίθετο μάλιστα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments