Ελλάδα

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία: Ανακοίνωσε τη προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία: Ανακοίνωσε τη προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία: Μαζί με το King George αποτελούν τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία: Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις συμπαρασύροντας τα πάντα στο διάβα του. Έτσι με το πέρασμα των ημερών όπου στη χώρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναστέλλουν τη λειτουργία τους προκειμένου να μειώσουν την οικονομικής τους καταστροφή.

Στον δρόμο αυτόν βάδισαν και τα ιστορικά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας. «Μεγάλη Βρετανία» και «King George» με γραπτή ανακοίνωση έγινε σαφές πως διακόπτουν προσωρινά τη λειτουργία τους επιστρέφοντας πάλι όταν η καταιγίδα θα έχει κοπάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ

«Με μεγάλη λύπη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε, ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και του γειτονικού ιστορικού Ξενοδοχείου King George, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού», τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία λειτουργεί αδιαλείπτως για σχεδόν 150 χρόνια, όντας ουσιαστικά ο βασικός και διαχρονικός ξενώνας της πόλης των Αθηνών καθώς και η ναυαρχίδα της ελληνικής ξενοδοχείας. Θα λειτουργήσει αμέσως μόλις αυτό γίνει δυνατό και θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη μακρόχρονα πιστή πελατεία του.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό εύχονται σε όλους καλή υγεία και προσβλέπουν σε ένα σύντομο επανιδείν»

Ο τουριστικός κλάδος έχει πληγεί όσο κανένας άλλος στη χώρα, καθώς τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του προβλήματος περιλάμβαναν και το κλείσιμο των συνόρων. Αποτέλεσμα τα τουριστικά καταλύματα να μένουν στον… πάγο περιμένοντας πελάτες μετά την άρση των μέτρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments