Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση – δηλώσεις για τα κρούσματα ημέρας από τον κορωνοϊό

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση – δηλώσεις για τα κρούσματα ημέρας από τον κορωνοϊό
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, 25 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ένας 46χρονος έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη. Μερικές ώρες αργότερα άλλος ένας συμπολίτης μας έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό. Ήταν ένας  ένας 64χρονος άνδρας από τη Δαμασκηνιά. Μάλιστα, εκείνος πριν από τέσσερις ημέρες ήταν που έδειξε να πηγαίνει καλύτερα ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 25ος νεκρός στη χώρα μας είναι άνδρας 70 ετών από τη Γλυφάδα. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το σπίτι του βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης των νοτίων προαστίων της Αττικής. Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατό του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει διαδικασίες για την κηδεία του. Φυσικά η πολυκατοικία που έμενε θα τεθεί σε καραντίνα.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments