Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Αργεντινού

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Αργεντινού
Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να έχασαν τη δυνατότητα απόκτησης των δικαιωμάτων του τότε παίκτη του Άρη, ωστόσο τώρα εμφανίζονται πιο έτοιμοι προκειμένου να τον "αρπάξουν" από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Η παρατεταμένη διακοπή λόγω κορωνοϊού επιβάλλει εγρήγορση στο μεταγραφικό κομμάτι. Οι “Ερυθρόλευκοι” μη γνωρίζοντας το πότε θα επιστρέψουν στη δράση βρίσκονται σε σκέψεις αναζήτησης ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένας από τους στόχους που τις τελευταίες ημέρες επανεξετάζεται στο Λιμάνι είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός γνώριμος από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Άρη βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 23χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον σερβικό σύλλογο, ωστόσο δεν δείχνει να έχει μείνει ικανοποιημένος από τη παρουσία του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός σε 22 συμμετοχές τη τρέχουσα σεζόν μετρά μονάχα τέσσερα τέρματα και μόλις μία ασσίστ, με τον Ερυθρό Αστέρα να τον χρησιμοποιεί λιγότερο από όσο εκείνος θα περίμενε. Μπορεί στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ο Αργεντινός να αγωνίστηκε ως βασικός και αναντικατάστατος, στο πρωτάθλημα της Σερβίας ωστόσο ο προπονητής του φαίνεται να τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα, ρίχνοντάς τον στη μάχη τις περισσότερες φορές φέρνοντάς τον από τον πάγκο.

Αυτή η εξέλιξη δείχνει να παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό. Οι “Ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να πιστεύουν στο ταλέντου του 23χρονου και δεν αποκλείεται ότι δεν κατάφεραν το περασμένο καλοκαίρι να κάνουν πράξη φέτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments